Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért annyira borzasztó azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira borzasztó azt hallani pár nőnek, ha egy pasi (pl én 36 évesen) prostihoz járok?

Figyelt kérdés
Átlagosan keresek, 260 nettó vidéki nagyvárosban. Ha kifizetek mindent, a hitelt, a rezsit, az élelmiszert, akkor is marad pár tízezer ft-om, amiből havi kétszer 15-15 ezret rá tudok költeni egy-egy igényes prostira. Nekem elég a heti 2 szex, de ha csak prosti van, akkor kétheti 1 is jobb, mint a semmi. És így is olcsóbb, mint egy barátnő. Ahogy hallom ismerősöktől, havonta bőven 50 felett van nekik egy barátnő (kirándulás, ide-oda menni, mozi, színház, vacsora). Akkor mi a baj ebben sok embernek?
2019. szept. 9. 18:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Azt vettem észre, inkább nektek borzasztó azt hallani, hogy ez a legtöbb nőnél kizáró ok.
2019. szept. 9. 18:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel. Van közeli barátom, aki rendszeresen jár, tkp megértem. Van némi fétise, amit sima alkalmi kapcsolatban nem könnyű megélni, kapcsolatot nem akar, így legalább biztos a szex.

Mondjuk ha amúgy akarna barátnőt, csak kifejtené, hogy a prosti olcsóbb, akkor kicsit más lenne a leányzó fekvése.

2019. szept. 9. 19:10
 13/28 anonim ***** válasza:
34%
Ugyan már, 10 férfiból 9 eljár qrvázni, ez van a statisztikákban. De még azoknak a "mintaházasságban" élő túlbuzgó erkölcscsőszöknek a hapsijai is, akik itt vergődnek a "párkapcsolatok" kategóriában reggeltől estig osztván az észt...
2019. szept. 9. 19:21
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

"ez van a statisztikákban"

Linkelnéd a vonatkozó KSH adatot?

2019. szept. 9. 19:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszed nekem, hogy egy cseppet sem érdekel, kivel fekszel össze?

Nyilván nem jönnék össze veled (igaz, korban közelebb állok az egyetemistához), de nem is foglak megszólni miatta.

2019. szept. 9. 20:07
 16/28 anonim ***** válasza:
27%

15 tagú baráti körömből ( mind diplomás mérnök, programozó, tanár stb) 9 jár rendszeresen és 3 alkalmanként úgy, hogy mindannyian hosszútávú párkapcsolatban, házasságban élnek.

Szóval Kedves Nők: nem, nem csak az incel pasik járnak prostizni, hanem nagy valószínűséggel az a férfi is akit Ti választottatok, és aki otthon Tőletek nem kapja meg azt amire vágyik.

A legtöbb nő ( tehát biztos van kivétel elismerem, hogy lehet, hogy Te az vagy) hosszútávú kapcsolatban:

- elhanyagolja magát

- meghízik

- havi talán 1-2 alkalommal szexel úgy,

semmit nem vállal be az alap dolgokon

kívül, mert jaj undorító ( nem baj majd

pasid megkapja mástól)

- csak az igáslót látja a párjában

- ha gyerek van, akkor szinte semmilyen

törödést nem kap a pasi

Az, hogy ennyi férfi jár prostizni az valahol a nők hibája is. Hogy lehet, hogy egy idegen nő, aki egy nap 5-7 kuncsafttal van meg tudja adni a párodnak amire vágyik, Te pedig nem? Ez a kérdés. Itt Te is hibás vagy. Gondolom minden férfi a párjától szeretné megkapni amire vágyik. De nem, Ti nem adjátok meg neki.

Mert nem tudjátok mire vágyik egy férfi, vagy tudjátok csak nem törödtök vele.

2019. szept. 9. 22:04
 17/28 anonim ***** válasza:
39%

Semmi baj sincs a prostizással, de még házasságon belül sem. Miért?

- Mert egy hosszú házasságban már csak meg van játszva a szex

- az asszony alig vállal már be valamit

- egyáltalán nem látszik a feleségen hogy élvezné a szexet

- unalmassá vált

- vagy ennek ellentéte, hogy már nincs szex

- megalázó egy férfinek az, ha egy házasságon belül pincsikutyát kell játszani a szexért.

- Sokkal de sokkal jobban néz ki, sokkal jobban bevállal bármit is, így szexuálisan mondhatni összehasonlíthatatlan

- van választék

Egyébként nem értem mit lázadoznak a nők!? Egy csomó házasság szexmentes vagy könyör szex van.

2019. szept. 9. 23:31
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

Én például azért járok prostihoz,mert elváltam. Azóta nem tudok megbízni egy nőben sem, de intimitásra, érintésre, ölelésre, és igen szexre szükségem van.

Több párkapcsolatom volt a házasságom előtt, de sokszor több törődést kaptam egy lenézett prostitól ( 20 éves egyetemista, intelligens, mindent csak óvszerrel vállaló, cserfes, mosolygós lány volt egyébként akihez visszajáró vendég voltam) mint az aktuális páromtól.

Sokszor szex sem volt, csak megöleltem, meghallgatott, hozzámbújt. Ennyit erről, hogy mennyire vagyok perverz.

És jó kapcsolat alakult ki közöttünk, számomra nem csak egy darab hús volt amibe beletettem a férfiasságomat, és igen nehéz elhinni, de ő is emberként kezelt engem.

Néhányan írtátok, hogy kizáró ok, ha férfi volt prostinál. De csak egy kérdés, szerinted ezt el fogja Neked mondani?

Úgy se tudod meg soha, ha ő nem akarja, hogy megtudd.

Másrészt pedig mondom az én ismerősi körömből 15- ből 12-en voltak már. Tehát a férfiak 80%-át kizárnád egyből ( persze nem tudod kizárni, mert úgy se mondaná el)

Akkor még ott van, hogy aki soha nem volt prostinál azok egy része azért nem volt mert csalja a párját.

A másik dolog, hogy a férfiaknak nem kellenek érzelmek a szexhez. Ügye ezt értitek? Meg azt is, hogy jobban, többször vágynak rá mint a nők. De ha egy férfi szexelni akar, akkor ha nem tartozik a legjóképűbb férfiak közé, akkor Ti nők nem fogtok vele egyéjszakásba belemenni. Persze, ha Te mint nő szexelni akarsz akkor hiába vagy a legrondább, akkor is találsz rá könnyen valakit. Kapisgáljátok már hogy miért kényszerülnek prostizni a férfiak?

A másik pedig, hogy nagyon sok nő a szexxel zsarolja a férfit. Aljasság. Neki az egy testi szükséglet(tudom ezt egy nőnek nehéz elhinni, de attól mi még így működünk) Ugyanaz, mint ha a férfi nem adna enni a nőnek, ha nem csinálja azt amit ő akar. Ezért nem szeretik a nők a prostit, mert nem tudják tovább zsarolni a férfit.

Megszűnik a piná...juk hatalma. És ezt nem tudják elviselni a nők.

2019. szept. 10. 00:05
 19/28 anonim ***** válasza:
84%
Van azért ilyen fordítva is, hogy a nő nem kapja meg, amire igénye lenne, mi mégsem rohanunk szolgáltató férfiakhoz vagy szeretőhöz.
2019. szept. 10. 05:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. Volt ketszer tavkapcsom nokkel. 120 km re laktak. Csak hetvegen mentem hozzajuk. De volt h lementem meglepni de nem volt otthon este 10 kor. Vartam fel 12 ig es egy pasi hozta haza es ossze is olelkeztek. Hat kiderult h hetkozben vele fureszelt. A masik is ezt csinalta. Ennyit errol h a nok nem mennek mas pasihoz. Csak ok ezt meg jobban titkoljak.
2019. szept. 10. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!