Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadhatnám el, hogy nem lesz párkapcsolatom az állandó betegségem miatt, ami elcsúnyít engem? N
#2, milyen férje? Kérdezhetném azt is: mennyit kell tűrnie mellette/tőle?
Kérdező, valamelyest hasonló helyzetben vagyunk, az én rondaságom is részben eü. okokra vezethető vissza. Nekem az tette könnyebbé az elfogadást, hogy alaposan átgondoltam, milyen kapcsolatra, milyen párra lenne esélyem így. Siralmas kép rajzolódott ki előttem.
Egy ronda nőnek ugyanis nagyon komolyan meg kell alkudnia, ha párkapcsolatot akar. Ha "csak" annyival kell megbékélnie, hogy nem számíthat sem vonzalomra, sem szerelemre a partnere iránt és részéről sem, az még a jobbik eset. De többnyire nem ennyivel kell. Jó eséllyel el kell fogadnia a (8 vagy több órás) munka mellett otthon ingyencselédként funkcionálást - nem 100%-os teljesítmény esetén pedig még a háborgást is. Elegánsan félre kell néznie, amikor a kedves párja más nőkre csorgatja a nyálát, adott esetben meg is d.gja őket. És persze számítania kell rá, hogy bármikor, a legkisebb semmiségért is lazán ki lesz dobva, mert ennyit ér...
Nem biztos, hogy olyan rossz az, ha ezekből kimarad az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!