Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a valós magasságukat adják meg társkeresőn és valóban ennyi lenne a magas nő?
168,5 centi vagyok, kerekítek, mert sok pasi 170es határt ad meg alsóra.
Van olyan velem egymagas(de rövid felsőtestű, hosszúlábú) ismerősöm, aki 173 nak hazudja magát, mert szereti azt érezni, hogy magasabb az átlagnál, és akkor kevesebbnek érzi a súlyát is..
Imádja magát a modell 172 magasság fölé helyezni, amikor az 170et sem éri el, a haját folyamatosan feltupírozza, hogy magasabbnak látszódjon és mellé 10 centis sarkú cipői vannak..
Nevetséges..
Én szóba szoktam hozni randi előtt, hogy nem érem el az 170et, eddig a másfél centi senkit sem zavart, élőben meg fel sem tűnik.
Férfiban viszont számít, mert ha 170 helyett 165, már alacsonyabb nálam, ha 172 helyett 168, egymagas lenne velem, de mivel párcenti sarka van az én cipőimnek is, a randin lefelé kell néznem, és az nálam lohasztóan hat, hiába lenne meztelenül akkora mint én, de csak napi pár órát vagyok csupasz, a nap nagy részében nézhetnék lefelé..
Egy dolog, hogy mennyi papíron az átlagmagasság (18-100 évesek közt) és másik dolog, hogy mennyi az átlagmagasság a fiatalok (mondjuk 18-30) körében.
A mai fiatalok sokkal magasabbak átlagban, mint akár a 20 vagy 50 évvel ezelőtti fiatalok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!