Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs barátnője egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
Tanult, nagyon illemtudó, rendes és kedves az emberekkel, jó beszélgető partner, magas, sportos, jóképű, művelt, szóval tényleg a 10/10 kategória, mégsincs barátnője évek óta. Szerintetek mi lehet az oka?
2019. szept. 7. 23:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Én is INFJ vagyok Cimbora.
2019. szept. 8. 00:20
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Jaa, akkor magadból indultál ki te is. :) Amúgy, cimborina vagyok cimbora.;)
2019. szept. 8. 00:33
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Mert nem ilyenre vágyik a mai magyar nők 98%-a, hanem kb. ilyenre:

[link]

2019. szept. 8. 07:44
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Azért, mert tanult, nagyon illemtudó, rendes és kedves az emberekkel, jó beszélgetőpartner, illetve művelt. Az anyagi helyzetéről nem írtál, még az is lehet az oka.
2019. szept. 8. 08:53
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Mert okos. Bölcs. Jól érzi magát.
2019. szept. 8. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Ez én is lehetnék, csak nekem van barátnőm.

Korábban nekem azért nem volt, mert élveztem az egyedül létet, és nem jött olyan nő, akiért érdemes lett volna elkezdeni egy kapcsolatot.

Mivel mindig meg tudtam szerezni a napi szex adagot, és normális családi háttér miatt a kötődés is megvolt valahova, így nem kellett minden áron egy kapcsolat. Csak akkor mentem bele, amikor azt éreztem, hogy több leszek a kapcsolattól, és akar életem végéig is azzal az emberrel maradnék, akivel kapcsolatba kerültem.

2019. szept. 8. 10:39
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Talán nem akar most senkit, vagy nem talál olyat, aki neki tetszene. Én is tapasztalom, hogy nagyon nehéz olyan nőt találni, akivel van közös érdeklődési kör például. Lehetsz nagyon jó ember, ha nincsenek közös pontjaitok, nincs közös téma, akkor megette a fene. Egy matematikus és egy paleontotlógus valószínűleg hiába képzett és intelligens, untatni fogják egymást.
2019. szept. 8. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, van ilyen férfi a rokonságomban. Külső szemlélő részére tényleg ezek a tulajdonságai. Amúgy meg (ami nem látszik első re, másodikra, harmadikra sem), nárcisztikus, nem kicsit. Nő nem marad meg mellette.
2019. szept. 8. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Mert mondjuk a párkapcsolat mint olyan nem kötelező ?

Vagy a magánéleti dolgai miatt nem ér erre rá vagy qrvázik ?

2019. szept. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!