Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek olyan pasival, aki elrontotta a karrierjét és 26 évesen tervez a munka világába lépni?

Figyelt kérdés
Sajnos rossz pályaválasztási döntéseket hoztam és egy szakot sok év tanulással járó reménytelen küzdés után félbehagytam, hogy utána megkezdjek egy másikat és várhatóan 27 éves korom előtt legyen végre egy BSc-m a jelenlegi második szakomon. Diákmunkán is csak pár hónapot dolgoztam és nem lesz szakmai tapasztalatom se a szakterületemen, így friss diplomásként totál zöldfülűként fogok kilépni a munkaerő piacra remélhetőleg még 26 évesen. Természetesen emiatt nulla egzisztenciám van (szüleimmel élek, kocsi nincs), de az is lehet, hogy szakmát kell változtatnom, mert nem igazán leszek piacképes a szakterületemben (ha egyáltalán sikerül lediplomáznom) és ilyen idősen már nem nagyon fognak felvenni sehova pályakezdőként.

2019. szept. 7. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szoktam egyetérteni az alacsony százalékos válaszadókkal de szerintem most a 39%osnak igaza van. Ne olyat keress kérdező akinek sínen van az élete hanem aki hasonszőrű mint te. Van ilyen nőben is nem kevés.
2019. szept. 7. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mo-n a medián kereset 120ezer nettó, hatalmas karrier!!!

Fura módon a férfiak többsége élete során mégis megtalálja az igazit.

Szerinted hogy lehet ez?

Úgy, hogy nem picsog, hanem tulél!

2019. szept. 7. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

jezusom...persze hogy kezdenek,senki sem tokeletes,es mindenki volt mar melyponton... te legalabb kereded a sajat utadat...nem az a lenyeg hogy jelenleg mid van,es hogy hol tartassz... hanem az hogy van-e benned potencial hogy fejleszd magad.. kit erdekel mar az a r..adt egzisztencia. .

24 L

2019. szept. 7. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Miért a nők többségétől kérdezed ezt? Az összes nőnél esélyed kell, hogy legyen? Akár egy idősebb támogató nőt is kifoghatsz, ha úgy hozza az élet, de addig semmi nem lesz, amíg magadat temeted és kisebbségi komplexussal fordulsz mindenki felé. Ilyen kártyákkal játszol, hát ebből kell kihoznod valamit. Hidd el, nem te vagy az egyedüli a világban, aki később diplomázott.
2019. szept. 7. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is most 26 évesen szereztem diplomát, és 27-re fordultam mire a munkakeresésre kerültem.

Sosem gondoltam, hogy ezzel baj lenne. Bár én gyakran mentem diákmunkázni, utóbbi lassan egy évben már magamat tartom el. Meg szüleim is a seggem alá toltak elég sokmindent 🙂

Felvenni meg fel fognak a szakmádban. Szerinted hányan csinálják a szakodat levelezőn a 30-40-es korosztályból? 🙂 azért velük szemben mégiscsak van jelentősebb korelőnyöd, bármennyire is nincs még munkatapasztalatod 🙂

2019. szept. 8. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem túl ritka. Én OKJ szakokkal szívtam a 2008as válság idején amikor kb. kitörölhettem vele a munkaerőpiacon. 22 évesen mentem egyetemre és 28 lettem mire munkába tudtam állni. Mivan akkor? Semmi.
2019. szept. 8. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ember van, aki akár 30 év felett kezd el dolgozni (egészségügyi gondok, vagy bármi miatt). Akkor ők ássák el magukat? Ugyan már.
2019. nov. 13. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!