Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan pasival, aki elrontotta a karrierjét és 26 évesen tervez a munka világába lépni?
Mo-n a medián kereset 120ezer nettó, hatalmas karrier!!!
Fura módon a férfiak többsége élete során mégis megtalálja az igazit.
Szerinted hogy lehet ez?
Úgy, hogy nem picsog, hanem tulél!
jezusom...persze hogy kezdenek,senki sem tokeletes,es mindenki volt mar melyponton... te legalabb kereded a sajat utadat...nem az a lenyeg hogy jelenleg mid van,es hogy hol tartassz... hanem az hogy van-e benned potencial hogy fejleszd magad.. kit erdekel mar az a r..adt egzisztencia. .
24 L
Én is most 26 évesen szereztem diplomát, és 27-re fordultam mire a munkakeresésre kerültem.
Sosem gondoltam, hogy ezzel baj lenne. Bár én gyakran mentem diákmunkázni, utóbbi lassan egy évben már magamat tartom el. Meg szüleim is a seggem alá toltak elég sokmindent 🙂
Felvenni meg fel fognak a szakmádban. Szerinted hányan csinálják a szakodat levelezőn a 30-40-es korosztályból? 🙂 azért velük szemben mégiscsak van jelentősebb korelőnyöd, bármennyire is nincs még munkatapasztalatod 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!