Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik hány százalékának szokott lenni párkapcsolata?
Az összes prostinak volt eddig kapcsolata, akivel együtt voltam.
Bár én nem random járok valahova, hanem 6 bejáratott prosti van.
42.29%
Mégis honnan a búbánatból lehetne ilyen statisztikát tudni, de komolyan?
Eleve szerinted hány % bejelentett munkás, mint "természetbeni rekreációs szolgáltató"? 😃 és ebből is hány % nyilatkozik a párkapcsolatáról....
Arról nem is beszélve, hogy tulzó többségben letagadják a visszajárós klienseik előtt is, hogy nehogy kiszeressen belőlük szerencsétlen lúzer :D
Rosszat tenne a boltnak... mész be rendelésre Kalányos Rihannához és a nappaliban ott ül Lakatos Dzséjzí, egy 2 kilogrammos színarany Jézus fuxxal, lufira szteroidozott karokkal. Mit szólnál hozzá? 😃
ma 19:26
Pont hogy a bejáratott prostik bevallják, hogy kapcsolatuk van, szerinted aki prostit hív azt érdekli?
És a prosti jár hozzám, nem én a prostikhoz..
A fuxos barátját ki is tenném az erkélyre levegözni, amíg végzek az asszonkával..
... és mikor épp eltorzult arccal ejakulálnál kutyusban...
Benyit az a kigyúrt bika , majd kedvesen szólítja gerlepárját:
"Kicsym, kezdődik az Éjjel Nappal Budapest. Ne dolgozz túl sokáig, reklám végére ideérsz. Ja és édesanyád telefonált, kérdezi gyógyul-e már az antibiotikum rezisztens kankód?"
#5 Kitennéd az erkélyre? :D
Összegyűrne fél kézzel, mint egy alumínium löncs konzervdobozt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!