Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsevő férfiak, mennyire zavarna ha a lány vegetáriánus lenne?
Szeretnék áttérni teljesen a vegetáriánus táplálkozási életmódra, viszont a csirkehús egyelőre jelentős részét képezi az étrendemnek. Néha egy-egy marha-, vagy disznóhúsos pöri is becsúszik, de igyekszem a legminimálisabb szintre hozni ezeket.
Szóval zavarni nem zavarna, talán még előbb is leszokhatnék a két- és négylábúak húsának fogyasztásáról.
Vegánburger. 😆
Miért erőlködnek ennyire, hogy a normális kaját imitálják?
Hát ha engem nem csesztet vele mit egyek, akkor azt eszik amit akar. Ha ráérek még külön kaját is csinálnék neki. Volt már bnöm akivel teljesen más ízlésünk volt.
De ha csesztet vele, akkor kizárt hogy összejöjjek ilyen nővel.
Lehet sok mindenről elméletezni, de próbáljatok már meg 12orát lehuzni miközben 55-ös villáskulcsot meg 10kg-s kalapácsot használtok.
80kg vagyok és elég "vézna", mégis miből juttassam be a fehérjét ami kell.
Ja és mindezt olyan keresetből ugye, ami itthon van.
Szóval senki ne jöjjön olyannal, hogy ha rendelsz a tök tudja honnan.. akkor abban van fehérje meg ilyen olyan vitamin.
4500kaloriát elég nehéz belöle bevinni.
Persze elhiszem, hogy egy irodai munkásnak 1200-2000kaloria is elég..
"Vegánburger. 😆
Miért erőlködnek ennyire, hogy a normális kaját imitálják?"
Úgy fogalmaznék igyekeznek trendi kaját csinálni.
Legalábbis nem tudom a vegán mióta "normális".
Az ember már a létezése óta mindenevő. Az a "normális", hogy eszünk húst IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!