Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, miért nem érdeklem a nőket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves férfi vagyok,és az a problémám,hogy abszolút nem érdeklem a nőket! Akárhol is vagyok,még ha szemkontatkust is próbálnék felvenni,még az sem sikerül,ha mosolygok arra sincs semmi reakció,így részemről totál értelmetlen tartom azt is,hogy esetleg beszélgetést kezdeményezzek!

Rólam annyit,hogy a én és környezetem is elég jóképűnek tart,és csodálkozva néznek rám, ha megkérdezik, és elmondom,hogy a legutóbbi szakításom óta(1.5 év) nincs senkim. Kommunikációval nincs problémám,tehát nem félek leszólítani lányokat,csupán az,hogy érzem,nem lenne értelme,így kb senkit sem szólítok le... Tudom ennek semmi köze a csajozáshoz,meg mekkora lúzerség ezzel ismerkedni.stb stb,de az éven vettem magamnak egy motort(persze nem kifejezetten azért,hogy könnyítsek az ismerkedési problémáimon,hanem azért mert régi vágyam volt) de még így sem sikerül semmi. Pedig eléggé feltűnő jelenség,ha megállok egy kúton/parkolóban általában fényképeznek,megbámulnak az emberek.

Szóval nem értem én ezt az egészet már.. Köszi a segítséget!

2019. szept. 4. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Ki tudja, kérdezd meg egy orál-kulumtól. :D
2019. szept. 4. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
De, félsz őket leszólítani, mert úgy hiszed nem lenne értelme. Ezt a gondolatmenetet kell megszakítani és kicsit tökösebbnek lenni. Ha valóban csodálkoznak rajta, hogy nincs párod, akkor lehet más nők is azt hiszik van valakid. Ezért nem elég a szemezgetés. Aki tetszik, ahhoz menj oda. Egyébként meg van olyan is, hogy pont olyan nőt nézegetsz akinek kapcsolata van. Ez senkire nincs ráírva, de az ilyen nők nyilván nem fognak idegen pasikkal flörtölgetni.
2019. szept. 4. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
„Félénk vagyok de hódítani akarok" :) Nézd meg ezt a filmet (vígjáték) és rá fogsz jönni hogy a megoldás kulcsa végig ott van a kezedben, nem kell hozzá se motor, se pénz, se jótanácsok a gyékáról.
2019. szept. 4. 22:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem ismerem ezt a filmet,de megnézem,hátha segíthet valamit.Köszönöm szépen.
2019. szept. 4. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Ne erőltesd, ha nem megy. :)) Egyébként sokkal jobban jársz, ha nem kezdesz a magyar "királylányokkal", vérszívó piócák, a kétszínűség mintapéldányai. Bort isznak és vizet prédikálnak. Azt hiszik, hogy egy repedéstől - a lábuk között - már felsőbbrendűek lehetnek. :D
2019. szept. 4. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak lopva lesnek a nők. Én sem bámulok meg senkit, meg szemkontaktust sem tartok általaban, még ha be is jön a pasi, akkor sem. Nem minden nő olyan, hogy ha lát egy pasit, akkor egyből kelleti magát. :D

De azért azzal nem vesztesz semmit, ha oda mész egy két szimpatikus lányhoz, nem hiszem, hogy mindenki el fog zavarni.

2019. szept. 5. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Azért, mert baj van veled, nem ott lent, hanem fent! Ennyi az oka! 1,5 év alatt semmi eredmény ne legyen, az gáz! Hiába mondod, hogy te mersz beszélni, mégsem teszed meg. Nem azért mert nem látod értelmét, hanem mert annyira "jóképű" vagy!

Vettél egy motort, hmm jó, de ha nő lennék, azt mondanám neked, most hova sz@,rj@k! A nők egyrészénél fontos csak az, hogy ezed legyen meg az! Nem mindenkinél!

Egy értelmes nő nem fog azért leállni veled beszélni, mert vettél egy motort, vagy mert jóképű vagy! Hallottál már arról a szóról, hogy cselekedni? Ha odamész egy nő elé, hogy vettél egy motort csajozáshoz kb értelmesen szembe röhög, mert ez kb olyan mintha vettél volna egy matchboxot! Szerintem tanuld meg kinyitni a szádat és ha van eredmény akkor a nőnek végy egy szál virágot, vagy egy kisebb bonbont! Nem nagy dolgokkal kell valakit elhalmozni, hanem normális kedvességgel és odafigyeléssel. Elárulom neked tudok róla, hogy sok nő nem kapja meg azt a figyelmet amit vár! Ezért szerintem ha kisebb ajándékot kapnak egy ismerkedési fázisban sokat jelent nekik!

Most, hogy visszaolvastam magam, ebben az egészben csak azt tartom gáznak, hogy egy 27 éves embernek ezt a szájába kellett rágni!

2019. szept. 5. 05:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak hazudják, hogy jóképűnek tartanak, valójában egyáltalán nem nézel ki jól.
2019. szept. 5. 07:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"De, félsz őket leszólítani, mert úgy hiszed nem lenne értelme."

Régen amikor nem volt internetes társkeresés és Facebook, a nők rá voltak kényszerülve, hogy úgy ismerkedjenek, hogy idegenek leszólítják őket valahol. Ha zenés rendezvény volt, akkor egy rövid beszélgetés után felkérted táncolni. Örültek a lányok, ha felkérték őket táncolni és élvezték, ha valaki odament hozzájuk, még akkor is ha nem egy tökéletes pasi volt.

Manapság már nincs már értelme leszólítani a nőket, elmúltak azok az idők, amikor úgy lehetett ismerkedni. A legjobb pasik közül válogatnak a tinderen és amikor az utcán vagy egy buliban vannak, akkor is a telefonjuk érdekli őket a legjobban. Miért állna szóba veled, ha a tinderen nálad sokkal jobb pasik közül válogathat? A lányok egy része levegőnek néz, ha leszólítod őket, másokkal lehet beszélgetni de látszik hogy nincs kedvük hozzá és megpróbálnak lerázni és amivel ritkábban lehet találkozni: megsértődik hogy leszólítottad és sértődötten elzavar.

2019. szept. 8. 20:10
 10/10 anonim válasza:
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok csak nekem nem 1,5 hanem 4 eve tart. :/ teljesen kilátástalannak látom a helyzetet.
2019. okt. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!