Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feladtam! Sokáig küszködtem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladtam! Sokáig küszködtem, hogy barátnőt találjak! Kudarc. Helyette inkább hozok egy macskát. Több szeretetet, örömöt okoz egy macsek, mint a sok beképzelt nő! Meg tud érteni valaki?

Figyelt kérdés

Kerestem...kerestem, de feladtam.Sokan nyafogtak: "bocs nem ilyet keresek" címszóval.

A másiknak: "nem vagyok elég magas". A harmadik macsót keres. Miért vagy 165cm....stb..stb. Elég volt, nem erre semmi szükségem nincs.

Majd hozok egy macsekot és legalább dorombol és jó barátom,háziállatom lesz.

2019. szept. 4. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Nem szabad küszködni. Ha vízbe esel és küszködsz megfulladsz. Ha szorulásod van és erősen, küszködve nyomod elpattan egy hajszálér a záróizomban, és aranyered lesz. Ha küszködsz valami ellen pánikroham is lehet belőle. Ha hamar megakarsz dögleni, akkor küszködni kötelező. A macska jó ötlet, figyeld majd meg milyen laza lény, hogy alszik, és hogy fog egeret. Nem küszködve, hanem ül és türelmesen, nesztelenül vár az egérlyuk elött.
2019. szept. 5. 18:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Köszönjük Emese.

Megkönnyebbültél, hogy ezt leírtad? Ha találtál megoldást a problémára, akkor mi a kérdés? Nem mintha itt annyira érdekelné az embereket a silány életed.

2019. szept. 11. 19:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, 190 cm vagyok, és így se keltem fel a nők figyelmét :D
2019. szept. 11. 19:23
 24/27 anonim ***** válasza:
a macskák jók
2019. szept. 11. 19:39
 25/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem szabad görcsösen keresni. Sőt én pl egyáltalán nem is kerestem soha és még is rám talált mindig a szerelem.
2019. szept. 11. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel, hanem bízz az utolsó szalmaszálig. A párod él. Ezen a bolygón. Már elindult feléd és középen találkoztok. Az lenne fontos, hogy legyen életed, nem kell sóvárogni, mert egy macska az egeret távol tartja. Hol vol hol nem volt Bonifánc, aki elhatározta nem kell neki ember, ő neki bizony elég egy macska. Csak megtanítja beszélni. Különböző étrendek kísérlete után sem sikerült megtanítania beszélni a macskát. Feladta. Ám egy napon a macska megszólalt: Vigyázz!

Bonifánc földbegyökerezett lábbal nézte végig ahogy romlik a mennyezet. "A dinka, kilenc évig próbál rávenni, hogy beszéljek és amikor megtörténik nem hallgat rám"

2019. szept. 11. 20:04
 27/27 a 24 kisfarkas ***** válasza:

Én 163cm magas vagyok 🤔

Eléggé sok helyen rúgta el a pöttyöst az olyan csak típus akinek tök mindegy milyen agyatlan algafejű a pasi csak izmos és magas legyen. :/

Visszautasítás egymás hegyénn hátán de rájöttem hogy nem kell foglalkozni vele keress alacsonyabb lányokat azok közt is van még olyan amelyik nem öntelt beképzelt. 🙂

Én azért próbálkoztam kicsit magasabb lányokkal mert valahogy szexuálisan vonzott :D

2019. szept. 12. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!