Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam! Sokáig küszködtem, hogy barátnőt találjak! Kudarc. Helyette inkább hozok egy macskát. Több szeretetet, örömöt okoz egy macsek, mint a sok beképzelt nő! Meg tud érteni valaki?
Kerestem...kerestem, de feladtam.Sokan nyafogtak: "bocs nem ilyet keresek" címszóval.
A másiknak: "nem vagyok elég magas". A harmadik macsót keres. Miért vagy 165cm....stb..stb. Elég volt, nem erre semmi szükségem nincs.
Majd hozok egy macsekot és legalább dorombol és jó barátom,háziállatom lesz.
Elmondom a siker receptjét: legyél
- 185-190 cm magas
- izmos
- jóképű
és gerjedni fognak a lányok rád. Ez ösdzesen csak 3 feltétel, gyorsan össze tudod hozni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
dehogy haldoklik.-
csak vérszegény, depis vagy rossz az ágya és kialvatlan, meg elgémberedik a helytelen póztol
Nincs más fórum ahová írhatnék.
13-as haldokló!
Jó-jó! De pont az én macsekos projektembe írtad? Miért nem külön saját kérdésbe? Vagy ezzel a személyes empátiád akartad kimutatni vagy közölni, hogy Te sem találtál nőt?
Ez is azért, mert az igényetek az egekben van.
Akkor legyél macskás krapek, nem izgat.
Edricus, te meg menj pszichológushoz! Az írásodtól mindjárt én is letargiába süllyedek.
Ha valaki ad rá alkalmanként sokezer Forintot ami nekem nincs, akkor örömmel, de így szóba se áll velem az "orvos", legalábbis a legolcsóbb akit sikerült találni 6000 Forintot kért, de ő egy kókler volt.
Nekem a letargia az életem nagyrésze amúgy, most gondolj bele. Csoda, hogy még nem őrültem meg. Talán.
#16, a területi pszichiátriai gondozóban van pszichológus TB alapon. (szóval nem kell fizetned)
Nekem egyébként van mind a kettő, párom is, meg macskunk is...
A macska a legnagyobb érdek állat. :)
De ettől még szeretik őket és tudnak örömet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!