Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feladtam! Sokáig küszködtem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladtam! Sokáig küszködtem, hogy barátnőt találjak! Kudarc. Helyette inkább hozok egy macskát. Több szeretetet, örömöt okoz egy macsek, mint a sok beképzelt nő! Meg tud érteni valaki?

Figyelt kérdés

Kerestem...kerestem, de feladtam.Sokan nyafogtak: "bocs nem ilyet keresek" címszóval.

A másiknak: "nem vagyok elég magas". A harmadik macsót keres. Miért vagy 165cm....stb..stb. Elég volt, nem erre semmi szükségem nincs.

Majd hozok egy macsekot és legalább dorombol és jó barátom,háziállatom lesz.

2019. szept. 4. 19:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%

Elmondom a siker receptjét: legyél

- 185-190 cm magas

- izmos

- jóképű

és gerjedni fognak a lányok rád. Ez ösdzesen csak 3 feltétel, gyorsan össze tudod hozni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2019. szept. 4. 19:31
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

dehogy haldoklik.-

csak vérszegény, depis vagy rossz az ágya és kialvatlan, meg elgémberedik a helytelen póztol

13/27 anonim ***** válasza:
16%

Nincs más fórum ahová írhatnék.

14/27 A kérdező kommentje:

13-as haldokló!

Jó-jó! De pont az én macsekos projektembe írtad? Miért nem külön saját kérdésbe? Vagy ezzel a személyes empátiád akartad kimutatni vagy közölni, hogy Te sem találtál nőt?

2019. szept. 4. 19:35
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

Ez is azért, mert az igényetek az egekben van.

Akkor legyél macskás krapek, nem izgat.

Edricus, te meg menj pszichológushoz! Az írásodtól mindjárt én is letargiába süllyedek.

2019. szept. 4. 19:42
 16/27 anonim ***** válasza:
31%

Ha valaki ad rá alkalmanként sokezer Forintot ami nekem nincs, akkor örömmel, de így szóba se áll velem az "orvos", legalábbis a legolcsóbb akit sikerült találni 6000 Forintot kért, de ő egy kókler volt.

Nekem a letargia az életem nagyrésze amúgy, most gondolj bele. Csoda, hogy még nem őrültem meg. Talán.

2019. szept. 4. 19:47
 17/27 anonim ***** válasza:
41%
De ugye nem akarod magadévá tenni???😭 Szegény cica
2019. szept. 4. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon szeretem a macskámat. De azért egy társat is szeretnék. Az biztos, hogy sok szeretetet kapsz majd tőle, ha szar a kedved, odabújik, eldorombolgat. Nyilván nem olyan, mint egy partner, de szerintem mindenképp jó ötlet befogadni egyet.
2019. szept. 4. 19:59
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

#16, a területi pszichiátriai gondozóban van pszichológus TB alapon. (szóval nem kell fizetned)

Nekem egyébként van mind a kettő, párom is, meg macskunk is...

2019. szept. 4. 20:14
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

A macska a legnagyobb érdek állat. :)

De ettől még szeretik őket és tudnak örömet okozni.

2019. szept. 4. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!