Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek kizárólag a (nő) saját életpályájában kiemelkedő férfi vonzó?
Nem.
Az énekesnő férje nem azért zenész, mert csak ők a számára a vonzóak, a metrósínfektetők nem, hanem azért, mert a munkája során több tucat vagy akár több száz zenésszel találkozik, metrósínfektetőből meg valószínűleg eggyel sem.
Az emberek többsége a saját ismerősi köréből választ párt, ebbe beletartoznak a munkaköri ismerősök is.
Amelyik férfi olyan munkakörben dolgozik, ahol nincsenek nők, ők nyilván máshol ismerkednek: rokonokon, barátokon keresztül, interneten, buliban, egyéb társas rendezvényeken...
Szóval ha én szeretem a csillagokat, akkor szerinted heti kétszer felvonatozok pestre a magyar csillagászati egyesület székhelyére, és addig téblábolok az épület előtt, amíg belém nem szeret egy ott dolgozó?
Vagy ha nem élek borvidéken, akkor addig járok borfesztiválokra, amíg valami ifjú gazda fel nem figyel rám?
És mi a helyzet pl a szakmunkásokkal; pl kinek az érdeklődési köre a hentesség, vagy villanyszerelés? Mert ezeknek a férfiaknak is van párjuk...
Érdekes feltevés, de nem hiszem, hogy így lenne.
Abszolút nem, sőt. Én mindig azt kerestem aki valami tök mást csinál, olyasmit amiről nem sokat tudok vagy különleges. Én pl közgazdász vagyok de életemben nem volt még csak randim sem olyan emberrel aki hasonló irányultságú lett volna. Bár csak olyannal vagyok hajlandó együtt lenni akit minden érdekel, nem úgy van vele, hogy ő most pék és akkor minden más szar és unalmas. Én ugyan úgy érdeklődtem minden párom hivatása után (mezőgazdaság, asztalos, tanár, műszaki dolgok, informatika) mint ők az enyém iránt.
Tényleg csak azért választanak párt a saját érdeklődési körükből az emberek mert ott ismerkednek, ott találkoznak másokkal. Nyilván ha te vonatkerékpumpálóként dolgozol akkor nehezen találkozol olyanokkal akik vasút közelébe se mennek. De az ember annyival több mint a munkája. Csak az alapján ismerkedni, hogy milyen munkakörben dolgozik vagy mit tanult egyszerűen csak korlátoltság. Maximum azok ismerkednek így akikkel az ég világon semmiről nem lehet beszélgetni és semmilyen tudásuk nincs a végzettségükön kívül, így csak olyan emberrel jönnek ki akit szintén ez érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!