Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi célja: Végre egyszer saját magával egy
szinten vonzó nőt találni. A legtöbb nő célja: Saját
magánál vonzóbb férfit találni. Ez igaz?
A férfiak célja inkább az, hogy találjanak egy náluk nem sokkal butább nőt. A második fele igaz.
2019. jún. 5. 19:32
Baromság.
Az összes párom jobb nő volt nőnek, mint én férfi férfinak kinézetben. Nem nézek ki rosszul, nem ezt mondom, de ők jobbak voltak nálam ezen a téren.
2019. jún. 5. 19:32
Ha ez igaz lenne, nem lenne annyi pasi, aki azért sír, hogy “dagadt vagyok és csúnya, miért nem kellek a modell csajoknak?”
2019. jún. 5. 19:37
Rengeteg pasit ismerek, akinek a barátnője, felesége vonzóbb, mint ő. Egy értelmes ember nem csak a külsőt nézi, hanem a személyiséget, intelligenciát, a másik viselkedését. Ismerek olyan jóképű pasit, akinek átlagos, duci, de mindig mosolygós, kedves, életvidám felesége van. Meg olyan pasit is, akinek modell külsejű, de undok, hisztis, igazi fapina felesége. Vajon melyik a jobb?
2019. jún. 5. 19:42
Inkább arról van szó hogy az igénytelen - dagadt pasik sírnak mert a átlagos csajok (akiken nincs annyi plusz kg) nem állnak le velük.
2019. jún. 5. 20:07
#3 Nem láttam még olyan pasit, aki emiatt sírt volna. Ha van is ilyen néha az oldalon, arról ordít, hogy trollkérdés. Amiatt szoktak, mert egyetlen nőnek sem kellenek.
2019. jún. 5. 20:12
Azok szerint a férfiak szerint igaz, akik azt hiszik, hogy a smink nélküli Emma Watson az ő szintjükön van.
2019. jún. 5. 21:25
Talán igen, de a vége kb. az "Ahogy esik, úgy puffan" lesz.
2019. jún. 5. 22:30
Valójában mindkét nem vágyálmokat és tévképzeteket kerget csupán. Például Amikor a nő azt gondolja, "milyen érett a kiszemelt, mert már elmúlt 40, ezért érett"... és nem tudja, hogy pont ugyanolyan, mint a 30 éves, csak volt +10 éve az anyagiakra és a többire amitől "érettebbnek" látja. Ennyi.
2019. jún. 5. 22:46
Ez teljes mértékben igaz. Ez alap biológiai törvényszerűség, amire nagyon komoly evolúciós magyarázat is van.
Csak sokan félreértik, mint az előttem válaszolók is.
Itt a „vonzóságot” nem csak külső kinézetre kell érteni. Mert pl a nők szemében az anyagi helyzet, szociális kapcsolatok, szellemi képességek is sokat nyomnak a latban. Azaz ha pl egy szép nő és egy csúnya férfi párok az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nő nála sokkal lentebb lévővel jött össze, mert lehet, hogy annak a csúnya pasinak van egy villája, milliós fizetése, és őrült jó beszélőkéje. Így máris más lesz a kép.
Egy nő SOHA nem fog alulválasztani. Kizárólag csak olyan férfit fog választani, akit valami miatt (ez lehet bármi miatt) magánál fentebb lévőnek gondol.
2019. jún. 5. 23:21
Kapcsolódó kérdések: