Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vagyok értékes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok értékes egy férfi szemében sem?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, de már belefáradtam a társkeresésbe. Mert akivel véglegesen összejövök annak se vagyok elég jó. Ezért nem is volt tartós kapcsolatom. Pedig én is vágyok már házasságra, úgy irigylem azokat akiknek az a lehetőség megadódik hogy gyönyörű, fehér ruhában férjhez mehet. Nekem ez sose fog sikerülni. Más testben kellene születnem hogy engem is megbecsüljön egy férfi, ne csak belém rúgjon. Én is vágyok arra az érzésre, hogy valakivel viszont szeressük egymás, csináljunk közös programokat stb. Csak valahogy én nem vagyok elég jó senkinek.
2019. szept. 2. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
És milyen indokkal szakítanak veled a pasik?
2019. szept. 2. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj, hogy leírod házasság meg férj kell neked. Nos egy friss kapcsolatban ezzel indítasz a második vagy harmadik randira már tuti 10-ből 9 ember el sem megy a maradék egy még bízik benne, hogy azért megtud dugni, de ő se akar többet, majd lép .
2019. szept. 2. 17:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Ilyenekről nem beszélek senkinek sem. De szerintem titkon minden nő vágyik erre, ahogy én is. Úgy meg nehéz a magányt elviselni hogy csak azt látom másokkal bezzeg milyen jól megtudnak lenni. Mint írtam épp az exem hozta fel magától ezt a témát, és azt hittem annyira szeret, hogy majd később biztos én is férjhez megyek.
2019. szept. 2. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te már pánikolsz, mert 29 vagy és nincs senkid, majd ha valaki összejön azt megakarod magadnak "tartani" bármi áron, akkor ez lehet és ezt észreveszik a férfiak, ha valami nincs rendben és akkor menekülés lesz a vége.
2019. szept. 2. 17:24
 15/18 anonim válasza:
100%

Először tanuld meg egyedül élvezni és értékelni az életedet, használd ki a szabadságodat, legyen a mottód, hogy minden napban megtalálni a szépet. Akinek egyedül is megy az élet élvezete, az tudja párosan is élvezni.

Ha nem keresed görcsösen, talán könnyebben megtalálod a társadat, ha meg nem, akkor egyedül is jó.

Az sem garancia ám, ha valaki x évesen megtalálja az "igazit", jön a házasság, gyerekek, házasévek, aztán elhidegülnek, vagy csak befásulnak, nem élvezik az életet, csak pörög a mókuskerék, vagy esetleg megcsalják egymást. Nem csak ez van, de ez is lehet, gyakran megtörténik. Ezért mondom, először jöjjél rá, hogy te is elég vagy magadnak, és ha megvan magaddal a harmónia, akkor oszd meg mással.

Ezt a más testbe kellett volna születned dolgot meg felejtsd el. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy nézel ki, ha valakinek nem tetszik, menjen odébb. Ne akarj tetszeni, ne akarj megfelelni.

2019. szept. 2. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit megtartani bármi áron, senkinek se könyörögtem, semmi ilyesmi. Aki elment azt elengedtem, és nem érzem hogy akaszkodtam volna bárkire is.
2019. szept. 2. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Írtam privátot nézd meg
2019. szept. 2. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
És milyen indokkal szakítottak veled a pasik?
2019. szept. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!