Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő minél csinosabban öltözködik, minél jobban sminkeli magát, minél jobban ad a külsőre annál fontosabb neki az izom és a pénz?
9-es, 8-as vagyok. Nem részleteztem, de akkor megteszem: a férjem meghalt. Egy gyerekkel maradtam egyedül. A párom - bár 6X annyit keres-, nagyon rendes, a fiammal kölcsönösen kedvelik egymást. Bizonyára lényegesen magasabb színvonalon élnénk, de mégsem terveztem a jövőmbe összeköltözős kapcsolatot. Se szegénnyel se gazdaggal.A párom szívesen támogatna, segítene, hozzájárulna a mindennapi kiadásainkhoz, de nagyon jól boldogulok így is, nincsenek anyagi gondjaim.
És ha egy jóval szerényebben élő pasival alakítok ki hasonló kapcsolatot akkor most Vele vagyok,de így alakult.
Közel lakunk egymáshoz, ezért nincs is jelentősége az együtt/illetve különélésnek,a kapcsolatunk így is ójl működik.
Nem. Saját magam miatt öltözök csinosan, mert ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, ha jó, egymáshoz illő ruhák vannak rajtam, és nem csak valami random farmer-póló. Sminkelni is teljes mértékben, 100%-ban csak saját magam miatt sminkelek, bármikor kimegyek az utcára full természetesen is, nulla sminkkel, de ez a hobbim, imádok minden nap alkotni valamit az arcomon.
A potenciális baráttól is pont annyit várnék el, amennyit én is nyújtani tudok, se többet, se kevesebbet. Legyen ápolt, igényes, figyeljen az öltözködésére. De mivel én se edzek, hogy is várhatnám el tőle ezt? Én se keresek jól, miért várnám el tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!