Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő minél csinosabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő minél csinosabban öltözködik, minél jobban sminkeli magát, minél jobban ad a külsőre annál fontosabb neki az izom és a pénz?

Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

9-es, 8-as vagyok. Nem részleteztem, de akkor megteszem: a férjem meghalt. Egy gyerekkel maradtam egyedül. A párom - bár 6X annyit keres-, nagyon rendes, a fiammal kölcsönösen kedvelik egymást. Bizonyára lényegesen magasabb színvonalon élnénk, de mégsem terveztem a jövőmbe összeköltözős kapcsolatot. Se szegénnyel se gazdaggal.A párom szívesen támogatna, segítene, hozzájárulna a mindennapi kiadásainkhoz, de nagyon jól boldogulok így is, nincsenek anyagi gondjaim.

És ha egy jóval szerényebben élő pasival alakítok ki hasonló kapcsolatot akkor most Vele vagyok,de így alakult.

Közel lakunk egymáshoz, ezért nincs is jelentősége az együtt/illetve különélésnek,a kapcsolatunk így is ójl működik.

2019. szept. 2. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Az izmot leszarom, pénz meg legyen annyi, ha külön költözünk ne én tartsam el a másikat. Amúgy igen adok magamra elég rendesen
2019. szept. 2. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs így. Én szeretek sminkelni, nem mások miatt, magam miatt. A procedúrát is szeretem, meg azt is hogy úgy érzem jobban nézek ki mint előtte, megdobja az önbizalmam. Csinosan is öltözködöm, de nekem nem számít a pénz. Az számít, hogy olyan társam legyen akire financiálisan is számíthatok, mert nyilván a legtöbb embernek az vágya, hogy legen pénz azokra a dolgokra amiket szeretne lakás/kocsi/gyerekvállalás. De ezt nem a páromtól várjom el, hogy mind kiköhögje míg én annyit teszek hozzá a kapcsolathoz, hogy jól nézek ki. Én nem izmos pasira vágyom, hanem egy TÁRSRA akivel egyenlően osztjuk meg a terheket magunk között. Ebből a szempontból meg az izomzat az ami a legkevésbé számít...
2019. szept. 2. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem. Saját magam miatt öltözök csinosan, mert ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, ha jó, egymáshoz illő ruhák vannak rajtam, és nem csak valami random farmer-póló. Sminkelni is teljes mértékben, 100%-ban csak saját magam miatt sminkelek, bármikor kimegyek az utcára full természetesen is, nulla sminkkel, de ez a hobbim, imádok minden nap alkotni valamit az arcomon.

A potenciális baráttól is pont annyit várnék el, amennyit én is nyújtani tudok, se többet, se kevesebbet. Legyen ápolt, igényes, figyeljen az öltözködésére. De mivel én se edzek, hogy is várhatnám el tőle ezt? Én se keresek jól, miért várnám el tőle?

2019. szept. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!