Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van önbizalmam, de zárkózott vagyok, akkor hagyjam inkább a csajozást?
Mindenki azzal jön, hogy előbb szedje össze magát az ember. Nincs mit összeszednem magamon.. van önbizalmam, tisztában vagyok a képességeimmel, ismerem a rossz tulajdonságaimat is, folyton változtatok, csiszolok rajta. Van eszem, kedves is vagyok többnyire az emberekkel. Viszont zárkózott vagyok. Ilyen vagyok születésem óta és ilyen is maradok. A személyiségem része! Nem tudok és nem is akarok ezen változtatni, akik közel állnak hozzám, azoknak teljesen jó így is, így is kedvelnek.
Csak idegen emberekkel ismerkedek nehezen, ha miniálisan ismerek valakit, akkor már nincs bajom.
Sajnos korunk keresztje a társkeresés és egy elég nehéz, bonyolult, torz kor felé tartunk. De kivételek mindig vannak és lesznek is. Ezek a kivételek akkor találnak egymásra, ha egyikük sem adja fel.
Gondolj bele, ha "inkább hagyod" a csajozást a legvalószínűbb hogy beigazolódik az, hogy nem lesz senkid. Legyél nyitott, de ne erőltesd.
Azok, akik meg azt mondják, hogy ne erőltesd bármiféle magyarázat nélkül, na valszeg ők azok, akik úgy jártak, ahogy te nem akarsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!