Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még vajon olyan férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még vajon olyan férfi, aki nem hajt arra, hogy sok nővel létesítsen szexuális aktust?

Figyelt kérdés

Aki a szexualitásban gazdag, komoly párkapcsolatot részesíti előnyben és nem lép a tettek mezejére az első pár randin?

Akinek időre van szüksége, míg kialakulnak az érzelmek?

Nőtársaim, találtatok ilyen férfit? Miről ismerhető fel, hogy valóban úgy is gondolják, ha ilyesmit állítanak magukról?

2019. aug. 30. 23:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg lány szeretne ilyen párkapcsolatot, én is, illetve nagyjából az összes barátnőm. Én most ismerkedtem meg egy ilyen sráccal tinderen. Hogy miről ismertem fel? Én írtam rá először, de megtetszett neki az, hogy tudok értelmesen fogalmazni, illetve hogy nem pakolom ki semmim, pedig nagyon jó az alakom, ezért ő is elkezdett érdeklődni irántam és ő kezdeményezte, hogy folytassuk máshol a beszélgetést. Kb 3 hete beszéltünk, mire sikerült találkoznunk, mert pont egymás után mentünk el nyaralni, de már egy hét beszélgetés után felvetette, hogy találkozzunk. A beszélgetéseink során szóba került, hogy mindkettőnket kihasznált az előző párunk, csak a testünk érdekelte, a lelkünk nem.

Talán akkor kezdtem elhinni, hogy komolyan érdeklem, amikor még a személyes találkozásunk előtt telefonon beszélgettünk. Aztán az első találkozásunk nem egy tipikus kávézóba beülős randi volt, hanem kb 6 órát töltöttünk együtt egy olyan helyen ahova már mindketten nagyon szerettünk volna eljutni. Sétáltunk is sokat, közben kitalálta hogy válaszoljuk meg azt a 36 kérdést amitől bárki belénk szerethet :D van egy ilyen kérdéssor az interneten. Ebből is sejtettem, hogy valószínűleg nem csak lefektetni szeretne, mert akkor nem ölne bele ennyi időt, illetve még a találkozásunk előtt beszélgettünk az elveinkről, így tudta, hogy úgysem fekszem le vele rögtön. Így az első találkozásunkkor nem is kísérelt megcsókolni, pláne nem felinvitálni a lakására, mégis egyértelmű volt számomra, hogy szeretne még velem találkozni, mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Igazából én sem vagyok jó abban, hogy felismerjem az ilyen férfiakat, rengeteg negatív tapasztalatom volt már ismerkedés közben. De ha az első randin nem mászik rád, de utána ugyanolyan érdeklődő veled, érdekli bármi amit mondasz, akkor valószínűleg tényleg komolyan gondolja.

Aztán mivel láttam, hogy egyesek azt állítják, hogy a nőknek nem kell ilyen férfi, kitérnék erre is kicsit. Én azt tapasztaltam eddig, hogy az olyan férfiak, akik azokkal a tulajdonságokkal bírnak, amiket a kérdező felsorolt, általában önbizalomhiányosak, nem sportolnak, nem elég igényesek a kinézetükre és nem valami jó beszélgetőpartnerek. A helyes, sportos, vicces férfiak pedig tudják magukról, hogy sok nőt megkaphatnak, és ezt szeretik is kihasználni. A nőket az olyan férfiak nem érdeklik, akik igénytelenek, életuntak, önbizalomhiányosak. Lehet, hogy emellett megbízhatóak és komoly párkapcsolatot szeretnének, de az előbb leírtak miatt nem kellenek a nőknek.

Egyébként társkeresőkön sok az ilyen férfi, csak általában nem azok, akiken könnyen megakad a figyelmünk, de érdemes nyitott szemmel járni és türelmesnek lenni, mert az ilyen srácok gyakran nem mernek élőben ismerkedni.

21/L

2019. szept. 1. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!