Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még vajon olyan férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még vajon olyan férfi, aki nem hajt arra, hogy sok nővel létesítsen szexuális aktust?

Figyelt kérdés

Aki a szexualitásban gazdag, komoly párkapcsolatot részesíti előnyben és nem lép a tettek mezejére az első pár randin?

Akinek időre van szüksége, míg kialakulnak az érzelmek?

Nőtársaim, találtatok ilyen férfit? Miről ismerhető fel, hogy valóban úgy is gondolják, ha ilyesmit állítanak magukról?

2019. aug. 30. 23:18
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Valószínűnek tartom, mert azt írtad, hogy nem keres ilyen férfit senki. És mivel te állítólag ilyen férfi vagy, közvetve azt állítod, hogy nem keres senki ilyen férfit, mint te.
2019. aug. 30. 23:49
 12/31 anonim ***** válasza:
22%

#6 vagyok. Lepontozhatsz.DE a te kizárólagos DÖNTÉSED, hogy kivel állsz szóba vagy fekszel le. Ha shzhar alakokkal, akkor azojat a shzhar alokaz TE VÁLASUTOTTAD.

Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít.

Neked erre van igényed. :)

2019. aug. 30. 23:50
 13/31 anonim ***** válasza:
28%

Hát nem vagy valami jó logikábol.

De akkor tisztázzuk a dolgokat. A nök jó része nem hogy nem keres olyan férfit, mint akit leírtál, de többnyire teljesen más az elvárás. Én annak ellenére mit várnának el tőlem, nem leszek másmilyen, ez másoknak ha tetszik ha nem. Sokszor nem tetszik nekik..

Ilyenkor nagyon sajnálni is szoktam öket, nem kaphatnak meg akárkit brühühü.

De a kommentjeid alapján nálad inkább az a gond, hogy te max a kinézeted miatt kellesz bárkinek is, mert belső érzék az nulla. Én pl messziről kerülöm az ilyen nőket..

2019. aug. 30. 23:55
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Jelen.
2019. aug. 31. 00:01
 15/31 A kérdező kommentje:

Akkor idézek tőled 77%: "Nem is ismersz xd"

De legalább te jól általánosítasz.

2019. aug. 31. 00:02
 16/31 anonim ***** válasza:
17%

Miért ismersz?

Az meg beigazolódott mit szeretnél.

Visszajelzést más nöktöl, hogy a pasik az idióták és nem veled van baj.

2019. aug. 31. 00:16
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Én ilyen lennék, mert örülnék, ha egy, azaz 1 nőt sikerülne találnom magam mellé. Sosem volt még kapcsolatom.
2019. aug. 31. 00:23
 18/31 A kérdező kommentje:

Miért, te engem igen? Én hozzátettem, hogy valószínűleg vagy önbizalomhiányos. Te ellenben kijelentetted, hogy belsőleg 0 vagyok.

Valóban visszajelzést várok más nőktől, de pont a pozitív tapasztalataikról.

2019. aug. 31. 00:24
 19/31 anonim ***** válasza:
30%

Vannak ilyen férfiak. Ők arra hajtanak, hogy sok férfival létesítsenek szexuális aktust 😃😃

Hiába... b_szógépnek lettünk teremtve! 🙂

2019. aug. 31. 00:27
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

Én életemben két férfinek adtam választási lehetőséget:

szexet akar vagy szerelmet?

Mert a túl korai szex megöli a szerelmet.

Az egyik nem akart várni.

A másik azt mondta, akkor várjunk még. Nem kellett sokáig várnia:)

2019. aug. 31. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!