Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi kell ahhoz, hogy kötődjenek?
Hát én a barátaimhoz is kötődöm...
Sőt egy doboz
Nő vagyok és gyorsan tudok kötődni. Bárcsak ne lenne így.
Ha van vonzalom és jó együtt(össze illünk, hasonlóak vagyunk), akkor már elindul a kötődés nálam. Ami elősegíti még a rendszeres testi érintkezés (ölelés,simogatás...stb) és a sok együtt töltött idő. Ha az előbb leírtak mindegyike megvan, akkor 1-2 hónap alatt már kötődök. Kimutatni nem nagyon tudom. Ez pedig félreérthető.
Jobban örülnék, ha lassabban alakulna ki nálam ez a dolog. Csalódásoktól mentene meg.
Én is gyorsan tudok kötődni egy férfihez, ha közelebb kerülünk egymáshoz.
Egy őszinte csók vagy simogatás már el tudja indítani a folyamatot.
Amikor már az érintése és az illata jár a fejemben, szinte biztos, hogy nem tudnék elszakadni tőle egyik percről a másikra.
Mi csak beszélgettünk és beszélgettünk... És azon kaptam magam, hogy belészerettem.
Hiányzott a közelsége, az érintése, a nevetése. Minden ami vele kapcsolatos. A szex meg filmbe illő jelenet volt. Addigra már teljesen elvette az eszemet. Valójában már az elején kötődtem hozzá. Ő neki nem hinném, hogy ilyen fontos lettem volna. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!