Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori hogy a nőknek 25 fölött már kapuzárási pánikjuk legyen?

Figyelt kérdés

A húgom 26 éves és teljesen be van depizve. Eddig falta a jobbnál jobb pasikat, belföldieket, külföldieket egyaránt, minden pasinak kellett. Most meg dobta a gazdag jóképű holland pasija is. Meg már kénytelen esélyt adni a "kedves" pasiknak is, akik első randin "nem dobogtatták meg a szívét", tehát nem hozták lázba, de nincs más. Legalábbis olyan pasiból már nincs más ebben a korban, aki ne csak megdugni akarná és ne lenne komolytalan.

Tényleg igaz akkor az a jó öreg közhely, hogy a nők 18-25 között a legkelendőbbek, utána meg jönnek a kompromisszumok, a kapuzárási pánik, a szintleadás, és az elkeseredett férj keresés, alacsonyabb igényekkel?

2019. aug. 20. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Miféle kapuzárás?

Szerintem már férjét akár, családot.

2019. aug. 20. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
40 felett gyakori.
2019. aug. 20. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Lúzer incelke újabb ábrándja arról, hogy a nők 25 felett eláshatják magukat :D
2019. aug. 20. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jóval idősebb vagyok a húgodnál, én meg szerencsére pont az ellenkezőjét tapasztalom: sokkal több férfi próbál velem ismerkedni, sokkal több bókot és pozitív visszajelzést kapok a külsőmre is, és és arányában sokkal több férfi kezdeményez a "jó pasi" kategóriából, mint a húszas éveimben.
2019. aug. 20. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Amit mondasz az inkább 35 felett érvényes.
2019. aug. 20. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az évek során csak szigorúbbak lettek az igényeim a másik fél felé, ugyanis tanultam az exeimen keresztül abból, hogy milyen embereket ne válasszak, sokkal alacsonyabb volt az igényszintem 18-25 között, mint most közel a 35-höz, olyanok is kaptak (volna) esélyt, akiknek nem kellett volna, de idővel jobban megismertem a felnőtt énemet, mit tudok adni egy kapcsolatba, milyen tulajdonságú ember társaságában érzem jól magam, mit tudok tolerálni és mit nem. Kapuzárási pánik az nincs, megalkudni nem fogok. Néha meglepődök, hogyan tudtak ennyire félrenevelni egyeseket a szüleik, hogy vannak, akik képtelenek egyáltalán baráti kapcsolatot kialakítani, másoknak eszük ágban sincs leválni a szüleikről 30-on túl, van, aki még dolgozni sem akar, pedig sok lehetősége lenne...
2019. aug. 20. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A zárás 25-30 évvel később van.

2019. aug. 21. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom kezd izgulni hogy nem lesz senki aki eltartsa...
2019. aug. 21. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
28%

"Gondolom kezd izgulni hogy nem lesz senki aki eltartsa..."

Csak tudnám, milyen ostoba parasztok hanyják ide a baromsagaikat.

2019. aug. 21. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!