Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért, csak olyat "várhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, csak olyat "várhatok el", amit én is tudok nyújtani?

Figyelt kérdés
Miér gondolják azt, hogy az ember azzal előrébb van, ha a másik ugyan azt tudja és nem tudja, amit ő ? Értem én, hogy nem árt némi hasonlóság, na de mindenre rávágni, hogy cserébe ugyan azt tudja/tudom nyújtani. Ha van egy piros dachia dusterem, mégis mi a franc értelme van elcserélnem egy tök ugyan olyanra ? Emberekre lefordítva mégis mi a francnak akarnék "saját magammal" kapcsolatban lenni...
2019. aug. 29. 15:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"A kérdésem az, hogy hogyan teszel bárkinek bármit le arra a bizonyos asztalra olyasvalakinek, aki nem hajlandó asztalhoz ülni sem veled abbéli meggyőződése okán, hogy nincs mit letenned arra az asztalra, mivel amit te letennél rá, nem ugyanaz, amit ő letenne rá ? Mindkettő érték, de mivel nem ugyan az, a másik ember nem fogafja el, mint érték. "

Erre írtam, hogy finggereblyézés, és ezt nem konkretizáltad azóta se.

2019. aug. 29. 19:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Ne gorcsolj ezen.Ami jön a futoszalagon annak örülj,elvezd ki.
2019. aug. 29. 20:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Elvárni elvárhatsz te bármit a partneredtől, csak nem jár. Vagy neked a legjobb jár, alanyi jogon?
2019. aug. 29. 21:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen. Én pl hűséges vagyok, monogám. Elvárhatom, hogy a párom is hűséges és monogám legyen, nem? Ez nálam nem kérdés. Fel sem merülne bennem, hogy egy hűtlenkedővel kezdjek csak azért, hogy "ne magammal legyek kapcsolatban". Ez így elég fura gondolkodás.
2019. aug. 29. 21:39
 25/26 A kérdező kommentje:

#21. Mert nem írok ki ilyen kérdést, csak olvastam itt, de jó, legyen.

"Hogy érhetném el, hogy a vékony lányok is felfigyeljenek rám?"

"me' mé'? Te vékony vagy?"

"igen, az vagyok"

"hátz még kevés papó. Mit tudsz még letennizzasztalraa?"

"Jó társaság vagyok, anyagilag rendben, van házam, kocsim és munkám, meg hobbim."

Na erre szokott menni flegmán az ez "nem sok", esetleg aki úgy gondolja, hogy mégis, az beböffenti, hogy "kamu", de még senki nem válaszolt a kérdésre érdemben. Így megvan/elég konkrét?

2019. aug. 29. 21:52
 26/26 A kérdező kommentje:
#23. Tudod mi jár alanyi jogon? Hogy a preferenciáim közöljem vagy rákérdezzek a másik preferenciáira anélkül, hogy a kérdés jogosságát firtatnák. 🙂
2019. aug. 29. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!