Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért, csak olyat "várhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, csak olyat "várhatok el", amit én is tudok nyújtani?

Figyelt kérdés
Miér gondolják azt, hogy az ember azzal előrébb van, ha a másik ugyan azt tudja és nem tudja, amit ő ? Értem én, hogy nem árt némi hasonlóság, na de mindenre rávágni, hogy cserébe ugyan azt tudja/tudom nyújtani. Ha van egy piros dachia dusterem, mégis mi a franc értelme van elcserélnem egy tök ugyan olyanra ? Emberekre lefordítva mégis mi a francnak akarnék "saját magammal" kapcsolatban lenni...
2019. aug. 29. 15:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is marhaság ez, csak az alapja igaz, hogy valószínűbb, hogy az ember olyat keres, amije van, mert az értékrendjébe illő pár kell neki.

Simán lehet, hogy egy szűz lúzer szub srác domináns, irányító nőre vágyik, pedig benne egyik sincs, az sem zavarja, ha a nő csalja, ellenben ő szívesen lenne hűséges, de ennek iszonyú kicsi az esélye, hogy ez a két igény egymásra találjon, kevés ilyen van.

Vagy pl egészséges fitt nő perverziója, hogy feeder, jó nagyra akar hízlalni egy férfit, lázba hozza a súly, de magában ezt nem tudná elvilseni. Van ilyen, de rendkívül kicsi az esélye.

A legtöbben tartunk egy értékrendet, és a másiktól is azt várjuk el.

Lehet várni a tűre, de tisztában kell vele lenni, hogy az emberek nagy része nem tű.

Egyébként ha van egy piros daciád, vagy házad, vagy bármilyen stílusú ruhád, olyan társat akarsz, akinek ezek szintén tetszenek, ez a stílusa, és ő is örömködjön ezeknek. Ezerszer inkább, mint egy motoros, aki leszólja a kocsidat és más az ízlése, nem tud örülni annak, aminek te is. Én ezeket nem bírom, nekem kikészítették a kapcsolataimat, kellenek a közös pontok

2019. aug. 29. 16:17
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
"Azt írják"- szerintem én értem kérdező, hogy mire gondolsz. Neked is kellene valamilyen erteket felmutatni cserebe.
2019. aug. 29. 16:25
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Én szerintem meg mindenki azt vár el, amit akar. Hiába nem tudja esetleg nyújtani, cseszheti, ha ő az ilyenekhez vonzódik.

Na meg ez az egész elmélet ott bukik, amikor valaki diplomás párt akar. Ha neki is van diplomája akkor egy felszínes köcsög, holott ezen logika szerint semmi olyat nem kért, amit a másik nem tudott nyújtani.

2019. aug. 29. 16:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak arra irányul, hogy ha neked az ég egy adta világon semmilyen erényed nincs, nem teszel egy szalmaszálat sem keresztbe az életed előmozdításáért, akkor ne várd el a másik féltől, hogy majd megváltja a világot neked. Akármilyen irányból is nézzük- ha 160 kilós vagy, akkor ne egy kisportolt, edzett valakire csorgasd a nyálad. Vagyis, csorgathatod, de ne sértődj meg és ne nevezd a másikat felszínesnek, ha ez nem viszonzott. Ugyanez az anyagiakkal, ha te soha az életben nem dolgoztál egy napot sem, a szüleid tartanak el, akkor ne várd a kész egzisztenciát a párodtól, hogy ő majd akkor megoldja a pénzügyi gondjaidat. Vagyis itt is ugyanaz áll, hogy elvárhatod te, de ha nem kölcsönös az érdeklődés, és részben emiatt, akkor ne a másikra haragudj, hogy ez neki válóok.

Szerintem ez a mondat alatt jellemzően az van, hogy VALAMIT te is nyújts érte cserébe. Nem kell ugyanazt, de azért hasonló értékben valami mást. Pl a korábban említett példa, az egyik fél főz, a másik takarít. Neked van egy Daciád, a másiknak meg van jogsija :D Szóval olyan dolgok, amik objektíven nézve ugyanakkora értéket képviselnek, de együtt nektek egymásnak kiegészítői lehetnek, és hatékonyabban működtök együtt.

Amúgy persze, az ember azt vár el, amit akar, csak ne a másikat hibáztassa, ha a csalimentes horgászzsinórra nem ugranak egyből a halak.

2019. aug. 29. 17:21
 15/26 A kérdező kommentje:
#12. Hát ezaz. Van, csak nem ugyanaz. :p
2019. aug. 29. 18:04
 16/26 A kérdező kommentje:
#14. Jó hogy ezt felhoztad. A kérdésem az, hogy hogyan teszel bárkinek bármit le arra a bizonyos asztalra olyasvalakinek, aki nem hajlandó asztalhoz ülni sem veled abbéli meggyőződése okán, hogy nincs mit letenned arra az asztalra, mivel amit te letennél rá, nem ugyanaz, amit ő letenne rá ? Mindkettő érték, de mivel nem ugyan az, a másik ember nem fogafja el, mint érték. Érted...
2019. aug. 29. 18:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Konkretizálj, mert ez így csak finggereblyézés
2019. aug. 29. 18:29
 18/26 A kérdező kommentje:

A fickó diplomás csajt akar...mutasson fel egy diplomát.

A csaj saját ingatlannal rendelkező csókát szeretne...lobogtasson tulajdoni lapot.

A csaj/csávó életképes partnert akar maga mellé...azonnal letámadják, hogy ugyan ezt a másik is elvárhatja.

Ezek itt mennek a kategóriában és részesei vagytok. Miért feltételezik itt rögtön, hogy a kérdés kiírója nem több egy igényeit megfogalmazni képes szobanövénynél, anélkül, hogy bármit is tudnának a hátteréről.

Miért az a válasz pl a "hol találok magamnak cicababát?"-ra, hogy "mit tudsz nyújtani/te vajon cicafilyúevagy" és nem az, hogy "1138 Budapest, Váci út 178." ? Mondjuk.

2019. aug. 29. 18:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Erre egyszerű amúgy a válasz. Mert rosszindulatúak. És csak mert nekik nem jön össze, szúrnak egyet a másikon is. Ez emberi jellemhiba.
2019. aug. 29. 18:42
 20/26 A kérdező kommentje:
Tehát ez is finggereblyézés ?
2019. aug. 29. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!