Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne érdemes tenni azzal, hogy az átlagos kinézetem nem üti meg a nők külső elvárásainak a szintjét?
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 19:01
1/7 anonim válasza:
Ha átlagos vagy, akkor megütöd a nők külső elvárásainak a szintjét.
Csak legtöbb nő ki nem állhatja, ha a pasi azzal van elfoglalva, hogy miért átlagos a külseje.
2/7 anonim válasza:
Beírod a keresőbe, hogy average guy makeover, és a képtalálatokra kattintasz.
4/7 anonim válasza:
A normális nők külső alap elvárásai az ápoltság, és a magadra adás. Arról már nem tehetsz, hogy nagy az orrod, vagy az állad, vagy arról, hogy kopaszodsz-e. Ha ezek érdekelnek egy nőt, akkor szerintem az már a nem normális kategóriába tartozó nő.
Ha nem bűzlik a szád, nincsenek lyukas fogaid, rendesen ápolod az arcszőrzeted, a hajad, akkor nem lehetsz átlagon aluli.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz átlagos alatt. Azért az átlag elég igénytelen, szóval ha egy passzoló frizurát hordasz és igényes, méretben megfelelő ruhát viselsz, már az is sokat segít.
6/7 anonim válasza:
Ezért létezik olyan, hogy divat és stílus.
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg csak átlagosnak hiszed magad, de valójában átlag alatti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!