Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előny vagy hátrány, ha egy pasi udvarias?
"
És az miért érdekel, hogy másokkal milyen?"
Azért drága, mert az az alaptermeszete es elobb-utobb a párjával is olyan lesz.
Nekem konkrétan üvöltötték le a fejem, amiért ki mertem nyitni az ajtót, és előre akartam engedni egy nőt, egy épületből kifelé jövet!
Közölte a nő, hogy nem nyomorék, és nem kell gyerekként kezelni, ki tud nyitni egy ajtót.
Egy 40-es MILF volt.
Csak annyit tudtam mondani neki: "Te, cafat."
"És az miért érdekel, hogy másokkal milyen?"
Azért, mert ha elmúlik a kezdeti lelkesedés, jönnek a szürke hétköznapok, velem is olyan lesz, mert az az alap viselkedése.
Na jó, azért az udvariassághoz az is hozzátartozik, hogy odafigyeltek a másikra, hogy egyáltalán abban a helyzetben van-e szükség arra, hogy udvariasak legyetek.
Én nő vagyok, ebből az oldalból próbálok pár példát hozni.
Tavaly Balatonon töltöttem egy hétvégét pár ismerősömmel. Hazafelé helyjegyes vonaton utaztunk, sokan voltak, természetes volt, hogy felteszem a csomagomat a csomagtartóra. Ült ott egy fazon a csomagtartó alatti ülésen, és egyből felpattant, hogy ő segít, mikor én fellendítettem a táskámat. Rászóltam, hogy nem kell, üljön vissza, ugyanis majdnem kibillentett az egyensúlyomból a nagy udvariaskodásával, és kis híján elestem táskástól az éppen induló vonaton.
Másik eset, vásárlásnál apám szokta megkérdezni, hogy segítsen-e cipekedni, de ha például pont egyensúlyban vagyok két oldalt táskával, akkor nem engedem, hogy bármelyiket is elvegye, mert akkor a másik táska már oldalra lehúz, és az a gerincemnek nem tesz jót.
Tehát nem mindig kell azonnal pattanni. Ha segíteni akarsz, kérdezz, hogy segíthetsz-e, és ha nem, akkor ne erősködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!