Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srac chaten is es elöben is passzivan kommunikal akkor felejtös?
Kizarolag csak olyan szinten chatel velem hogy jo reggelt hogy vagy -köszi megvagyok es te?-en faradt vagyok sok volt a melo
Es ilyeneknel SOHA nem többet
Ha dobok fel temakat lereagalja ugyan, de abszolut szinte semmit nem oszt meg magàrol, semmibe nem avat bele (lassan az is gyanus hogy parja van es csak kamu a profilja neten)
Ugyanez amikor talalkozunk. Varja mint a sültgalambot hogy en beszeljek, ö csak tömondatokban felel temat nem hoz fel, meg sem hiv semmire, nem tervez progikat sem, csak ha en, arra igeneket felel es ennyi, ha rajta mulna setalnank egesz nap randi cimen igy hogy közben joforman mintha magamban beszélnék ugy erzem.
30 feletti nem arrol van szo hogy félénk introvert lenne.
Most nem tudom megbeszeljem ezt vele hogy ne haragudj nekem egyoldalunak tünik ez az egesz szia, es arra makof valamit aztan huzzuk az egeszet mint a retes tesztat vagy siman ne irjak majd lesz màs?
Vagy amugy miert ilyen valaku aki ismerkedik hogy "néma"?
Hagyd a fenébe!
Milyen jövőt látsz ebben?
Én semmilyet.
Van ilyen pasi aki nehezen nyílik meg. Ha érdekl téged, akkor sok sok türelem kell hozzá, nem biztos hogy rossz ember a halgatagságával. És igen, van benne aszexualitás vagy bi hajlam lehetősége is.
Nem biztos hogy veled van baja.
Én azonnal megmondom az illetőnek, hogy ilyen intellektuális képességekkel egy félbevágott hagyma is sokkal izgalmasabb nála.
Nem érzem azt, hogy lejáratnám magam.
Nekem a kommunikáció a minden egy kapcsolatban. Ha neked is fontos, akkor egy percig sem kéne gondolkodnod azon, hogy mit kell tenned vele. Egyértelműen semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!