Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire nem számít a nő munkája és családi helyzete hogy milyen ember valójában?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy csinos, karrierista, sminkes nővel. A nő akar engem, mindig keres stb. Pedig nem gondoltam volna hogy ilyen nő akar valamit tőlem. Aztán szintén interneten ismerkedtem egy másik nővel aki tök átlagos semmi smink, gyógypedagógus és egy autista fiát egyedül neveli. Jól beszélgetünk de képküldés után nem válaszolt nem írt stb.
Azt gondolnám hogy elfogadóbb a munkája és helyzete miatt de úgy néz ki nem, illetve korrektebb és annyit írt volna hogy bocsi de nem.
2019. aug. 27. 08:01
21/24 anonim válasza:
#19: Ez az, tetőzzük még. Légyszi, mesélj már azokról, akiknek én nem írtam vissza.
22/24 anonim válasza:
Mert sose volt ilyen, hogy nem írtál vissza, gondolom.
23/24 anonim válasza:
#22: Így van. Ez olyan meglepő? 2019-ben valami csoda, ha valaki normális nevelést kapott és normálisan áll az emberekhez?
24/24 anonim válasza:
Akkor biztos te vagy a 100-ból 1 kivétel, akinél még soha nem fordult elő. Igen, elég nagy csoda. Nem hiszem, hogy neveltetes kérdése, sőt nem is tanultsagi, diplomás ugyanúgy eljátszotta már velem, mint melós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!