Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ennyire nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire nem számít a nő munkája és családi helyzete hogy milyen ember valójában?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy csinos, karrierista, sminkes nővel. A nő akar engem, mindig keres stb. Pedig nem gondoltam volna hogy ilyen nő akar valamit tőlem. Aztán szintén interneten ismerkedtem egy másik nővel aki tök átlagos semmi smink, gyógypedagógus és egy autista fiát egyedül neveli. Jól beszélgetünk de képküldés után nem válaszolt nem írt stb.

Azt gondolnám hogy elfogadóbb a munkája és helyzete miatt de úgy néz ki nem, illetve korrektebb és annyit írt volna hogy bocsi de nem.

2019. aug. 27. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%

A karrierista, csinos, sminkes nő az nő, és szereti a férfiakat.

A gyógypedagógus, autista fiúval, meg már fóbiái vannak, valójában nem is keres senkit.

Általában akik emberekkel foglalkoznak, valahol nagyon ki vannak fáradva, és inkább magányra vágynak.

Ez az utolsó legfeljebb valami kopaszodó, pocakos, ELTARTÓT keres, nem egy dugógépet.

2019. aug. 27. 09:31
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
A lényeg az, hogy nem szabad általánosítani.
2019. aug. 27. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A csinos, karrierista sminkes nő egész nap ráér csevegni, hozzá van nőve a telefonhoz. A gyógypedagógus, autista fiát egyedül nevelőnek van más dolga is a cseverészésen kívül. Nem tudom, mióta nem válaszol, ezt nem írtad, de az is lehet, hogy pont most feltorlódtak a teendői és nem ért rá foglalkozni azzal, hogy neked írjon. Iskolakezdés jön, a családban van pedagógus, már augusztus közepétől be kell járni több helyen, hogy előkészítsék a tanévet, a gyerekekkel a boltokat járják a szülők, hogy meglegyen minden felszerelés.
2019. aug. 27. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
3%

Kicsit vicces, hogy egy ék egyszerű sztori mögé is a saját nemük védelmében mennyi dolgot próbálnak bemagyarázni... És ez kell az itteni népnek, ez van felpontozva. Jött reális és normális válasz is, de az lepontozva lett.

Sok kevésbé nyerő nő szimplán úgy akarja pótolni az életében lévő űrt, kudarcot, sikertelenséget, hogy egy jó pasira vágyik. Bemeséli magának, hogy ez neki jár, ez alap és erre vár. Aztán pottyan. NEM minden kevésbé jó nő ilyen, de van jó pár. (A környezetemben pl. vannak 100 kiló feletti nők, akiket néha megdug valami nagyon jó pasi és ők abban a tudatban vannak, hogy nekik majd lesz kapcsolatra is ilyen. Hát, nem nagyon jött eddig össze.)

2019. aug. 27. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"hogy milyen ember valójában"

Szóval azért szar fos ember, mert csúnyának tart. Na ne vicceljünk már....

2019. aug. 27. 11:31
 16/24 anonim ***** válasza:
4%
#15: Azért az erős, hogy felnőtt embereknek ennyire a szájukba kell rágni valamit. Nem az van, amiről írsz, hanem nem tartja korrektnek, hogy nem közölt legalább egy nemet. Ennyi.
2019. aug. 27. 11:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#16 Inkább te olvastad volna végig a leírást.

"Azt gondolnám hogy elfogadóbb a munkája és helyzete miatt de úgy néz ki nem"

Szövegértés óra: szerinted mire utal ez a mondatresz?

Arra hogy kérdező elvarta volna hogy az elfogadás jegyében elnézzék a szar külsejét, hiszen ha valaki visszamaradott, rossz sorsú gyerekekkel dolgozik, akkor nyilván van annyira jó ember, hogy nem is akar vonzódni a párjához.

Ezt a mondatreszt pedig ez követi:

"illetve korrektebb és annyit írt volna hogy bocsi de nem."

Amit te próbáltál a szájamba rágni hibásan, az egy teljesen külön problémája kérdezőnek.

Szóval. A gyógypedagogus nem jó ember, mert csúnyának találta kérdezőt, és nem volt hajlandó eltekinteni a silany külsejétől, és emellett nem egy korrekt ember, mert nem is írt vissza. A kérdés maga meg a jóságára irányult, nem pedig a korrektségére.

Van kérdés?

2019. aug. 27. 11:49
 18/24 anonim ***** válasza:
4%
#17: Az, hogy te a "csúnyavagynemkellesz" nőt akarod pozitívnak beállítani, a pofátlanul letojt kérdezőt pedig húdegonosznak, az szimplán csak az előítéleted és elvakultságod. Az, hogy ezek után rajtam kéred számon a szövegértést, az már egy vicc. (Oké, mondjuk rendszeresen publikálok és sehol máshol nem köt bele a szövegértésembe senki, csak itt. Még facebookon a cikkek alatt a trolloknál sem történt meg. Itt viszont sokszor... Elgondolkodtató. Kéne tartani egy iq felmérést az oldal látogatói között.)
2019. aug. 27. 11:54
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk az is vicces, mikor pofátlanoztok a nőre, mert nem ír vissza. Majd legközelebb is jusson eszetekbe, amikor ti nem írtok vissza.
2019. aug. 27. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
49%
Én csak a sértő levelekre nem válaszolok, azokat élből tiltom. Normális üzenetekre szoktam, de nem mindig azonnal, mert van, amikor egyszerűen nem érek rá. Most éppen kevésbé vagyok elfoglalt, de van, amikor több a dolgom, nagyobb a hajtás.
2019. aug. 27. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!