Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írjátok itt minden sikertelen nőnek, hogy fogyjon le és talál párt?
Figyelt kérdés
Mindannyian tudjuk az igazságot, hogy valaki vékonyan sem szép. Az arc a legfontosabb, ha azzal nem volt szerencséd, messziről el fognak kerülni a férfiak legyél akárhány kiló. Sorsunk már születésünkkor eldőlt, ott van a genetikai kódunkban.2019. aug. 25. 22:26
21/24 anonim válasza:
#10 Mi zavar téged? Röhejes.. természetesen azt mondják, hogy az alakjával kezdjen valamit, ha már az arcával úgy sem tud. Mégis mit kellene mondani? Hogy síránkozz és sajnáltasd magad, mert nem születtél szép arccal? Szánalmas.. Látom te is csak rinyálás miatt írsz ki kérdést, nem azért, hogy válaszokat találj. Akkor inkább hagyj fel a társkereséssel, talán lenyugszol akkor s nincs több rinya.
23/24 anonim válasza:
Kérdező, igazad van, de ezt itt csak kevesen fogják elismerni. Én vékony vagyok, vagyis sovány, ennek megfelelően persze lapos is. DE! Ennél nagyobb probléma a kegyetlen ronda arc. Az meghatároz mindent. Miközben túlsúlyos, de szép arcú 40-es ismerőst olyan férfi vett el, majd alapított vele családot (noha már volt 2 nagyobb fia az előző házasságából), akivel szerintem bármelyik nő boldogan lenne együtt.
Ronda arccal pedig valóban nem tudsz mit kezdeni. Sminkkel el lehet rejteni az esetleges hibákat, illetve valamennyire lehet alakítani az arcvonásokon, de azt előbb-utóbb le kell mosni. A plasztika sem tud csodát tenni... A csontszerkezeten aligha tudnak érdemben változtatni, a szemformán sem stb. Ez van.
24/24 anonim válasza:
Én is átérzem teljesen ezt a helyzetet. Én is vékony vagyok a genetikám miatt nem tudok hízni sehogysem ennek ellenére rám sem néznek, ha mégis akkor is csak undorral. De igazuk van énis látom, hogy amorf fejem van, főleg képeken... Már próbálkoztam én is sporttal, sminkkel,fogszabival nem javult semmi, ugyanúgy megkapom, h h nézek ki. Szóval tényleg vicces, hogy sokan egyből az elhízásra gondolnak ha valaki azt írja csúnya. Nem. A csúnya az csúnya és nem dagadt. Örülnék is,hogy ha csak annyi problémám lenne a külsőmmel, hogy le kéne adnom pár kilót. A másik kedvencem meg hogy legyen akkor jó iisugárzásod és az valamennyire helyettesíti az előnytelen arcot...perszeeee. Eleve a jó kisugárzáshoz önbizalom kéne, ami ugyan honnan is lenne ha állandóan érzed és éreztetik veled, hogy csúnya vagy, meg kb levegőnek néznek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!