Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 35 éves pasas garzonban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35 éves pasas garzonban lakik, fizeti még a hitelt, az röhögőgörcsöt vált ki a nőkből, hogy mekkora egy lúzer alak az illető?

Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha 35 évesen nincs legalább 1 Nobel-díjad, lúzer senki vagy a nők szemében :D
2019. aug. 25. 16:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Semmire? Azert ez nem igy van. sem nem modell nokre vagyom. Atlag nokre
2019. aug. 25. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, dehogyis. 21 éves lány vagyok, valószínűleg én is egy garzon lakást fogok venni, hitelre. De fogalmam sincs, mikor, mert egyelőre még a hitel közelében sem vagyok... Én felnézek azokra az emberekre, akiknek saját lakásuk van, tök mindegy, hogy hitel, vagy nem hitel.
2019. aug. 25. 16:23
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
A nő... az a lúzer. Egy empátiahiányos proli tirpák.
2019. aug. 25. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig jól jönne egy kis röhögőgörcs, mert túl hamar sötétedik. Különben ez teljesen jó helyzet, főleg ha már nincs sok vissza a hitelből. Akinek nem tetszik azzal ne foglalkozz.
2019. nov. 2. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 30 évesen egy szobát bérelek két lakótárssal. Na bumm...mégis érdeklem a lányokat. Amikor érdeklődnek, hogy mégis miért nincs sajátom, akkor megmondom az igazat:

Mert ha családot szeretnék, akkor a gyerekkel az anyuka lesz otthon a legtöbbet...olyan helyre költözünk, ahol ő igazán otthon érzi majd magát...szóval ha eljut oda a kapcsolat, akkor majd EGYÜTT veszünk valahol egy nagyobb házat/lakást.

2019. nov. 2. 20:23
 17/18 anonim ***** válasza:

folyt.:

Ez általában a csajokat megnyugtatja. Szóval neked meg van egy garzonod...hidd el, a nőknél ez nem hátrány. Azt meg nem kell az orrára kötnöd, hogy hitelt fizetsz rá. Mi köze hozzá egy új lánynak?

2019. nov. 2. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem dicséretes, ha valaki önerőből megteremt egyedül egy garzont is akár.

Nem, nem nevetséges. Becsületesség és szorgalom van mögötte.

Ez jó dolog, es jó dolgokkal jár együtt.

Ha valaki ezen nevet, az fel sem ér azzal az emberrel, aki mindezért dolgozik.

2019. nov. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!