Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire kiábrándító, ha valakinek nincs komolyabb célja az életben?
Ne már! Érettségi előtt áll. Nem mindenki van tisztába azzal ennyi idősen, hogy mivel szeretne foglalkozni. Én ennyi idősen egyetemre készültem, mert volt bombabiztos tervem a jövőre nézve, aztán egy évig dolgoztam a szakmámban és azóta teljesen mással foglalkozom. 39 évesen még mindig nem tudom, hogy "mi leszek, ha nagy leszek". Dolgozom, szeretem a munkámat, de ha jön egy más lehetőség, ki fogom használni.
A barátnőd is majd elkezd dolgozni. Talán egy pár múlva rájön, hogy mégis tanulna valamit. Ha minden klappol köztetek, motiváld, dicsérd, biztasd, hogy találja meg, hogy mi érdekli.
Most fog érettségizni?
Nekem az ő korában fogalmam sem volt, mit akarok csinálni, meg most 6 évvel később sincs sziklaszilárd elképzelésem róla, viszont legalább a területet megtaláltam amit imádok, aztán a többi majd kialakul.
Hagyd szerencsétlent, hogy kitalálja, mit szeretne, még csak 17-18 éves....
"Fontos lenne, hogy majd ő is meg tudjon állni a saját lábán és legyen benne annyi önállóság, hogy ne kelljen eltartani."
Azigen. Azt tudod, hogy az egyetem 5 év még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!