Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedeskor miert kell csak a szexrol beszelni?
Ertem en h fontos dolog. De miert csak errol lehet beszelni? Mimden ismerkedes csak errol szol. Semmi mas tema nincs ha elterelem a szot akkor is allandoan visszaternek re. Semmi ertelmesrol nem lehet beszelni.
Ha belemegyek ebbe akkor meg azt gondoljak h siman megdughat mar aznap. Pedig egyaltalan nem ez a szandekom.
De igy keptelenseg ...
Miert irjak sokan, hogy nem a megfelelo emberekkel ismerkedik?????
Talan ra van irva az emberek homlokara, hogy mire szamits toluk?! Nem!
Nekem is hasonlo tapasztalatom van, mint a kerdezonek. Elkezdunk ismerkedni, normalisnak tunik..aztan eleg gyorsan bedob egy szexualus jellegu kerdest, es onnantol kezdve nem tagit! Szoval kezdhetem elorol az egeszet! Arrol nem beszelve, hogy eleg nagy parasztsag szinte idegentol ilyet kerdezni..
Szamomra is fontos a szex, sot nagyonis! Azzal is egyetertek, hogy jobb ha hamar kiderul, ha a ket felnek masak az igenyei, de miert kell fel oranyi beszelgetes utan ezzel jonni??? Teljesen az jon le, hogy csak szexre kellek, igy a kedvem is elmegy az egesztol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!