Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Logikus, hogy azért nem akarok soha egy nőt sem az életembe mert úgysem lennék jó nekik?

Figyelt kérdés
Ha magamra nézek semmi vonzót nem látok magamban és utálom ahogyan kinézek. Nem vagyok kövér de mégis annak érzem magamat (189 cm/77kg). Bármit eszek utána bűntudatom van mert úgy érzem, hogy el fogok hízni és olyankor a tükörben is kövérebbnek látom magamat. A péniszem mérete nem ideális. Szó szerint semmire sem való. A lányokkal nem volt semmilyen kapcsolatom sem hiszen nem álltak szóba velem, nem mutattak érdeklődést felém ezért én sem közeledtem feléjük. Kialakult bennem egy olyan érzés ami azt sugallja nekem, hogy ha rájuk nézek rögtön egy belső hang azt mondja nekem, hogy eszembe se jusson, kevés lennék hozzájuk, úgysem vagyok vonzó, ez nem neked való, maradj csak tőlük távol.

2019. aug. 23. 17:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj hogy kishitű vagy.
2019. aug. 23. 17:20
 2/30 anonim ***** válasza:
44%

Jó döntés!

Több marad nekünk, normális kanoknak, meg a nőknek FÉRFI kell, nem önbizalom hiányos kisgyerek.

2019. aug. 23. 17:20
 3/30 anonim ***** válasza:
14%
Rá kell menni az osszes retkes ri.ancra elobb utobb be esik az az egy.
2019. aug. 23. 17:21
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem a külsőd miatt nem találsz magadnak barátnőt hanem mert sut rólad az önbizalomhiany es a negativitas. Egy nonek a magabiztos férfiak kellenek nem a nyamnyilak.
2019. aug. 23. 17:24
 5/30 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem butaság igy eleve előre leirnod magad.
2019. aug. 23. 17:24
 6/30 A kérdező kommentje:
Mert mit látnak rajtam?
2019. aug. 23. 17:35
 7/30 anonim ***** válasza:
75%

Ha Puzsér talált magának nőt, aki szült is neki, akkor te is fogsz. Gondolj erre.

Amúgy sokat cikiztek a külsőd miatt? Mert a leírtak alapján nem tűnsz kövérnek.

2019. aug. 23. 17:38
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem magadhoz kell vonzódnod hanem a barátnődhöz. Hozzád elég ha ő vonzódik. Ha kövérnek látod magad ilyen vékonyan, akkor meg edzzél nézz utána hogy kell, mikor mit kell enned, hány naponta kell edzeni stb. Nem kell edzőteremben, bárhol lehet.
2019. aug. 23. 17:40
 9/30 A kérdező kommentje:
Korábban edzettem. Volt látszata és fejlődtem is de ugyan úgy láttam magamat mint most.
2019. aug. 23. 17:41
 10/30 A kérdező kommentje:
A külsőmre igazán sohasem kaptam semmilyen negatív megjegyzést.
2019. aug. 23. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!