Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Egyszerre több fiú van az életembe de most nem akarok senkivel se járni. Miért nem értik meg a srácok, hogy nekem most nem kell komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
És miért kell rögtön azt mondani h szeretnek? Hiszen csak csók volt..vagy még annyih seh...
Viszont van egy haverom akivel több volt csóknál amúgy meg tényleg csak haverok vagyunk. Deh ha ketten vagyunk egyszerüen nem tudok neki ellen állni.. És nekem ez így jó..
Kérlek írjátok le h hogy mondjam meg a srácoknak akik hajtanak rám, h én nem szeretnék semmit.. deh úgy h ne bántsam meg őket:(:S
2009. febr. 1. 19:01
2/6 anonim válasza:
1es variáció mond meg nekik h bocs nem álsz készen 1 kapcsolatra most sztem ezt megértik:)
3/6 A kérdező kommentje:
Most miért lennék r*banc? Ismersz? nem.. Nem úgy van több fiú az életembe h összeh visszah b*szok.. me egy pasival se feküdtem még le és még egy darabig nem is fogok.. mert majd azzal akit szeretni is fogok.. ezekkel a fiúkkal csak úgy vagyok h szimpik nekem deh max haerok lelehtünk.. vagy úgy h smároltam velük bulibah deh semmih több.. -.- Szerintem nem kéne rögtön leh r*bancozni ezért.. hiszen egyáltalán nem értesz..:(
2009. febr. 1. 19:11
4/6 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolta a r*banc szót, hogy ha nem akarsz egyikkel se járni akkor mi a fenéért smárolgatsz össze-vissza velük? érthető hogy hajtanak rád hisz adod alájuk a lovat azzal hogy beadod a derekad. Úgy vettem ki hogy neked tetszik hogy legyeskednek körülötted, mert ha nem tetszene hogy nyomulnak rég eltudtad volna őket intézni anélkül hogy ideírtál volna. Szerintem egy egyszerű bocs, de nem elég lehet. Ha meg nem értenek a szép szóból akkor agresszívabbnak kell lenni. Ennyi
5/6 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy nem kell most komoly kapcsolat. De akkor ne is álljál le olyanokkal smárolni, akik többet szeretnének tőled, mert csak megbántod őket és te is szarul fogod magad érezni.
6/6 anonim válasza:
Van más szó is rá, de azt se lehet ide leírni.
Ne tegyél úgy, mintha lenne esélyük - ha nincs esélyük. Azért csinálják.
Tehát se puszi, se pacsi azzal, akit nem engedsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!