Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj veletek, hogy nem csak kövérek vagytok (lássuk be lusták is lefogyni, orvosi kezelést kérni), hanem fejben is gondok vannak.
Tessék elmenni pszichiáterhez és keményen dolgozni a személyiségen. Ha kell gyógyszeres terápiával.
Tényleg mit várjon egy ember, ha a nő magától is undorodik és egy besavanyodott, depressziós valami.
Érdekes a boldog kiegyensúlyozott kövér nőknek mindig van pasija szinte, mert ismétlem több féífi ezt szereti (fordítva teljesen reménytelen)
Amit látok a vénszűz nőknél, rinyálás, igénytelenség, lustaság, mentális problémák. Miközben 5000x könnyebb sorsotok van egy hasonló kategóriás férfinál.
Nem jövök össze olyannal akitől undorodok. Ez triviális! ...de volt már olyan nő akiért megvesztem annyira csodálatosnak tartottam... megis az barátaim azt mondták, hogy nem vagyok eszemnél.
A vonzalmat gyakran nem lehet leírni. Az egyik legjobb barátom kifejezetten jóképű művész pasi, és a felesége egy életvidám 100 kilós nő. 3 gyermek édesanyja... mai napig szexelnek, ezt el is mesélte.
Ez itt a különbség, ő nem undorodik magától egyszerűen ilyen, és nem titkolja hogy imád jó kajákat enni (nem egészségtelen amúgy, inkább gourmet)
Egyébként gendermánia, feminizmus meg egyenlőség van, ezt kívántátok... ezért egy nővel is pontosan olyan őszinte leszek mint az itteni 30-as férfiakkal.
Őket egyből le lúzer bal..fszozzák, és megalázzák. Az értelmesebbek pszichiátert és életmódváltást javasolnak.
Segítség van, csak meg kell keresni. Hajrá!
Másik meg mérnök kollégám. A srác vicces, mackós, erős alkat és férfi szemmel egy igazi férfi.
A menyasszonyával soha semmilyem körülnények között nem jönnék össze mert nem vonz. Viszont a srácot egyszerűen a molett nők vonzzák. Imádja őt és együtt nagyon aranyosak.
Ilyenek miatt tudom hogy lehetséges ez....
Fordított esetben nagyritkán látok kövér ocsmány férfiakat jó nőkkel. Kivéve a trophy wifeokat.
Írtam, hogy már csomót fogytam, de ez nem megy egyik napról a másikra. És ronda leszek akkor is! Senkit nem vonz a lógó bőr.
Egyáltalán nem vagyok savanyú vagy depressziós. Imádok nevetni, nevettetni, ha találkoznánk, egy mosolygós, csacsogós nőt ismersz meg. Igen, túlsúlyos, de csinosan öltözködik, normálisan sminkel, szeret csavarogni.
Ezt, amit leírtam, az érzéseim a szexel kapcsolatban, egyszer kellett végiggondolnom, és onnantól minden meg volt oldva. Onnantól úgy néztem a férfiakra, mintha aszexuális lennék. Lehet, hogy nyávogásnak jön le, mert a szűz férfiak hangsúlyával olvasod, pedig ez csak egy tárgyilagos megállapítás. Nem kelek mindennap a gondolattal, hogy szűz vagyok, de szar nekem. Akkor gondolok rá, mikor jön egy ilyen kérdés. De itt is kár volt válaszolnom.
Ha a kérdés az állatkínzásról szólna, felcseszne agyilag, és azt mondanád, hú, ennek a nőnek dühkezelés kéne, pedig nem úgy járok-kelek egész nap, hogy dühös vagyok az állatkínzás miatt, hanem ha feljön, mint téma, dühös leszek. A szüzesség soha nem jön fel, és elfogadtam, hogy ez az életem. Nem értem, hogy ez a te életedet miben befolyásolja, és miért kell támadni.
#48, Te feladtad egyszerűen. Engem totál nem érdekel a te életed... de hogy ez neked nem jó élet, az minden karakteredből süt. Lehetne rajta változtatni, csak nem is akarsz már.
Pont ahogy az itteni szűz balfék férfiak jelentős része.
Pedig hiába hiszitek azt hogy máshogy gondolkoztok, a szexről a vége mindig ugyan az.
Nem csak a szexről mondtál le, hanem minden másról is. Olyan gátlások és torz szexuális fejlődésen mentél át, ami a teljes életedet meghatározza.
Csak segíteni próbálok, mert tudom mit élsz át. Hidd el, én átéltem ezt. Kb nőként szentként gondoltam az érzelmekre, szexualitásra. Fiúként sokáig őrizgettem, hiszen olyannal akartam elveszteni akivel nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. Aztán telltek-múltak az évek, és egyre inkább szorongóvá váltam 20 felett. Kit érdekel a szüzesség? Nem ez a lényeg. Maga az, hogy nem volt még az embernek egy rendes igazi kapcsolata. Mert hiába jártam pár hónapig is lányokkal, intimitás, szex nélkül NINCS kapcsolat.
Nekem is sok csalódás után a begubózás maradt, míg végül aztán elkezdtem változtatni. Engedtem kicsit az elvekből, ez a szüzesség felmagasztalása meg Nagy Ő várása a világ legtorzabb dolga! Végül olyannal vesztettem el, aki nem jelentett sokat. De kit érdekel? Én örültem neki, hogy végre átéltem, átestem rajta.
Utána kinyíltam, lett barátnőm hamarosan, elmúlt a szorongásom, a testem miatt. Mert természetesen nagyon önbizalomhiányos is voltam régen, igaz kemény sporttal ezen javítottam.
Tudtam, hogy nem valami földöntúli dolog ahogy ti képzelitek. Ez az egészséges, normális szexualitást tartalmazó kapcsolat.
Sokkal lazábbnak kell lenni, különben olyan dolgokból maradtok ki, amit kár elvesztegetni. Egy életetek van, és baromira nem azon múlik, hogy mennyi lógó bőr van valakin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!