Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül, akinek nem fekszik a társkeresős ismerkedés?
Nem beteges, de miért nem hívod el aki valami alapján kicsit is szimpatikus és majd ott meglátod milyen a kisugárzása és személyisége? Mondható hogy időpazarlás, de ugyanúgy az lenne ha élőben beszélnétek meg randit egy kb. ismeretlennel, persze több minden átjön mint neten, de érted.
Ha kb. senkit nem hívsz el, akkor az az igazi időpazarlás, mert helyette élőben ismerkedhetnél, ahol elvileg jobban érzed magad (amivel nincs gond, sőt; nyilván jóval komolyabb).
Lehet ràgörcsölsz.
Ne ugy menj hogy randira mész hanem ugy hohy legalàbb addig sem otthon unatkozol es gyakorolsz a masik nemmel kommunikalni
A nők 80%-a nem is társkeresőzik a maradék 20% elvált kisgyerekes apukára vadászva. Hirdető prosti, kamu profilos, ego turingos, aranyásó, túlsúlyos.
Kösz de ezt inkább kihagyom.
Felejtsd el a társkeresőt. Évekig próbálkoztam, több oldalon is, full feleslegesen. Az évek alatt 3 lánnyal tudtam randiig eljutni! A lányok 95% nem ír vissza, ennek a fele el sem olvassa amit írok nekik. A maradék 5% kommunikációban nulla. Tőmondatokban reagál, nem érdeklődik, vissza sem csatolja a kérdést, és pár üzenet után többet nem ír vissza. Ritka holló az aki tényleg normális kommunikációt tud lefolytatni, és e mellé nem túlsúlyos (bocs, de a tapasztalazaim alapján, a túlsúlyos nők beszédesebbek). 1 kapcsolatot tudtam összehozni társkeresővel, ott is kiderült, h a csaj súlyosan defektes, hamar vége is lett.
NE TÁRSKERESŐZ, csak a lelki világodat rombolja.
Nézd, körülbelül száz hozzád illő nőből van 3 olyan lány aki normális és úgy is néz ki és valóban jóhiszeműen társat keres. Ebből bele kell esni abba hogy aránylag közel is legyen (mert általában ilyen esetben sajnos nincs) hogy találkozni tudjatok. Szóval mindenképp érdemes neked is látni a lányt mert engem sem indít be érzelmileg egy fotó csak testileg.
Egy lány volt nekem akivel neten jöttem össze, az tényleg olyan volt életben is ahogy az meg van írva de sajnos neki is voltak problémái. Inkább egészségügyi amiért nem terveztem vele hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!