Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó egzisztenciájú férfi miért szórólapozik?
Többszöri randizás során saját vállalkozásról beszél, normális autóval jelenik meg, normális ruhában, elegáns óra stb. nem milliomos de ránézésre minden rendben van anyagilag.
Aztán egyszer hátizsákkal járva látni ahogy járja a lakótelepeket és szórólapozik.
Most ez mi? Olyan kellemetlen hogy rákérdezni sem merek. Egy hazugság a saját vállalkozás meg az egzisztencia?
# 11
De ha nem a munkája akkor miért csinálja? Hobbiból? Úgy meg főleg nem életszerű!
Én is szórólapoztam saját céget, pedig jól kerestünk, szerintem nem szégyen. Valószínűleg látja rajtad, hogy te miss akárki vagy, imponálni akar az elegáns ruhával, órával. :D
Nekem nagyon tetszik ha valaki tesz is magáért, ha vannak hónapok amikor rosszabbul megy a bolt, nem csak tétlenkedik, várja a sült galambot.
Azért mert vállalkozó, nem biztos hogy gazdag, meg időszakos is lehet a bevétele, például évszak függő akár. Azért lenézni, mert nem öltönyben szórólapozik, hanem sportosan hátizsákkal, megint nettó hülyeség.
N40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!