Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi valóban nem juthat ingyen szexhez és barátnőhöz?
Gondolok arra hogy ha szexelni akar vagy barátnőt akar, akkor is fizetni kell.
Ha fizetős lány akkor értelemszerűen fizetni kell a szexért. Ha barátnőt akar akkor is fizetni kell, legalább az első randin, de általában mindig többet kell fizetni, mint amit ő cserében fizet neked tehát pénzbe kerül, Jól látom ezt?
Tehát lényegében te is beismered, hogy ingyen szex nem létezik a férfiaknak.
Ha pénzt nem is kell, de ahogy írod idő és energiát mindenképpen.
Márpedig a mai világban az idő és az energia sokszor sokkal fontosabb mint a pénz.
Szerintem azok a férfiak ússzák meg a legkevesebbel, akik csak pénzzel fizetnek a szexért. Mert a pénz az anyagi dolog és bármikor kárpótolható és nélkülözhető.
A legbusásabb árat azoknak kell fizetniük, akiknek a lelkükkel kell fizetniük a szexért. Márpedig a legtöbbször ez szokott lenni. A lélek pedig semmivel sem pótolható. Konkrét emberi sorsok mentek tönkre, mert eladták a lelküket a szexért cserébe. Hiába van pénzed, ha a lelked tönkrement, mert azokat a sebeket már senki sem fogja tudni eltüntetni. Még sok nagyon erősnek tűnő embert is láttam megnyomorodni... a pénz itt a legkisebb dolog.
A probléma itt az, hogy nem veszed észre a kettős mércét.
Te magad is leírod, hogy a férfinak mennyi mindent meg kell tennie azért, hogy szexet kapjon. Lényegében te magad is beismered ezt.
Ellenben ha nőnek született valaki akkor lényegében semmit sem kell tennie, és nemhogy ingyen juthat szexhez, de sokan még fizetnének is érte.
Tehát az egyik félnek ahhoz, hogy szexhez jusson időt, energiát vagy pénzt kell befektessen míg a másik fél pusztán azért, mert nőnek született bármikor találhat magának valakit szexhez, akik közül sokan még fizetni is képesek lennének neki.
Nem értem ezen miért vagy te fölháborodva. Itt egyedül nekem mint férfinak lenne oka a fölháborodásra, de még én is nyugodt vagyok. Nem értem nektek mire jó állandóan hisztizni.
44 ti hisztiztek.
És olyan kettős mércétek van irányunkba, ha 1-2 személyes tali után ágyba bújunk ordas ribik vagyunk, ha valóban érdekelsz és ismerkedünk, nem azonnal ugrunk az ágyba, akkor játszmázunk, és biztos más kezelget minket. Mindegy is, leléptek... Tök mindegy, hogy mit csinálunk ingyen kvának tartotok minden nőt, és csak az időnket vesztegetjük rátok. Nektek csak a farkatok van, mint érték, eddig degraláltátok magatokat, és mégis csak ránk mutogattok.
Az egész kérdés egy hiszti. Miért is lenne ingyen bármi a világban? Amíg eljutsz oda egy nővel hogy lefekteted, jó esetben túl vagytok pár randin ami igen..pénzbe kerül. Így működik a világ és azért dolgozunk hogy legyen pénzünk. Vagy mit akarsz, csak gyűjteni a pénzt aztán majd szórják be a koporsódba?
Fölösleges koherenciát keresni a szex és a pénz között is, mivel nyilvánvaló hogy pénzért lehet szexet venni, de szerelmet és ezáltal tartós kapcsolatot (aminek szintén része a rendszeres szex!) nem. Az, hogy egy nőnek könnyebb szexhez jutni, vagy esetleg szex által pénzhez, mindig is így volt. De egy nőnek mást jelent a szex, fontosabb az érzelmi kötődés, ők nem degradálnak egy férfit egy húsdarabbá mint a férfiak a nőket. Úgyhogy ez a kérdés csak provokációra jó, mint ahogy pár válasz is.
43, te egy kib@$zott hülye p.csa vagy! Miattad van ilyen kép a nőkról, hogy minket csak a pénz érdekel! Igen, lehet azzal viccelni, hogy a házasság is gyakorlatilag arról szól, hogy a férfi fizet a szexért, de egy igazi nő az érzelmeit már nem pénzért árulja!!!!
A keményvonalas feminista dumádért én kérek elnézést a férfiaktól!
Látom továbbra sem értitek amit mondani akarok, de az argumetnum ad hominem az megy azért ezerrel ellenem.
A 45, 46 és 47 is ajánlom a #11 válaszomat ebből a kérdésből:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt szájbarágósan részletesen elmagyarázom, hogy miért könnyebb sokkal a nőknek szexhez jutni és, hogy ez miért egy törvényszerűség a homo sapiensnél. Mi a tudományos magyarázat emögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!