Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos férfi valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfi valóban nem juthat ingyen szexhez és barátnőhöz?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy ha szexelni akar vagy barátnőt akar, akkor is fizetni kell.

Ha fizetős lány akkor értelemszerűen fizetni kell a szexért. Ha barátnőt akar akkor is fizetni kell, legalább az első randin, de általában mindig többet kell fizetni, mint amit ő cserében fizet neked tehát pénzbe kerül, Jól látom ezt?

2019. aug. 21. 13:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Fizetni az első randin?? Jujujj kérdező, mindjárt megsajnállak , hogy fizetned kell egy üditőt. Az meg hogy jut (??? wtf) szex, hogy érted? A nők néha osztogatják és jut aki ott van időbe vagy mi?? A szex nem jut, ezt felejtsétek már el. Ha kialakul a kölcsönös szimpátia akkor lesz szex, és igen erre időt, energiát kell szánni. Ha ezt nem akarod, menj prostizni. Szánalmad milyen fillérb@ szó, tesze tosza szánalmas férfiatlan emberek vannak. De nő az kell nekik, lehetőleg 0 befektetés nélkül.
2019. aug. 22. 14:51
 42/50 anonim ***** válasza:
58%

Tehát lényegében te is beismered, hogy ingyen szex nem létezik a férfiaknak.

Ha pénzt nem is kell, de ahogy írod idő és energiát mindenképpen.

Márpedig a mai világban az idő és az energia sokszor sokkal fontosabb mint a pénz.

Szerintem azok a férfiak ússzák meg a legkevesebbel, akik csak pénzzel fizetnek a szexért. Mert a pénz az anyagi dolog és bármikor kárpótolható és nélkülözhető.

A legbusásabb árat azoknak kell fizetniük, akiknek a lelkükkel kell fizetniük a szexért. Márpedig a legtöbbször ez szokott lenni. A lélek pedig semmivel sem pótolható. Konkrét emberi sorsok mentek tönkre, mert eladták a lelküket a szexért cserébe. Hiába van pénzed, ha a lelked tönkrement, mert azokat a sebeket már senki sem fogja tudni eltüntetni. Még sok nagyon erősnek tűnő embert is láttam megnyomorodni... a pénz itt a legkisebb dolog.

2019. aug. 22. 18:55
 43/50 anonim ***** válasza:
42-es. Már bocs de te hogy képzeled el ezt? Leveszed a nőt a polcról, megdugod és visszateszed? Mert kb ez lenne ha 0 befektetéssel kapna egy férfi szexet. Akkor elmondom, hogy mi is emberek vagyunk. Nem tarjuk oda bárkinek csak mert a pasi dugni akar. Ha akar valamit a férfi a nőtől hát tegyen érte. Minimum hogy udvarol. Ez probléma neked? Nem baj, marad a markod! Amelyik férfi hajlandó tenni, annak lesz szex. Meg kapcsolat... De azt is elmondom, ha eddig nem tünt volna fel, hogy az életben minden igy müködik. Az a tied amiért teszel is. Eszem eldobom, hogy itt a nőket tárgynak tekintik az ilyen szerencsétlenek, a kisujjukat se akarják mozditani de nekik nő kell. Röhej !! De ha ugy tetszik tessék: nem kapsz ingyen, 0 idő, 0 energia vagy 0 pénz befektetéssel nőt! Ez van, szokj hozzá.
2019. aug. 22. 20:49
 44/50 anonim ***** válasza:
53%

A probléma itt az, hogy nem veszed észre a kettős mércét.

Te magad is leírod, hogy a férfinak mennyi mindent meg kell tennie azért, hogy szexet kapjon. Lényegében te magad is beismered ezt.

Ellenben ha nőnek született valaki akkor lényegében semmit sem kell tennie, és nemhogy ingyen juthat szexhez, de sokan még fizetnének is érte.

Tehát az egyik félnek ahhoz, hogy szexhez jusson időt, energiát vagy pénzt kell befektessen míg a másik fél pusztán azért, mert nőnek született bármikor találhat magának valakit szexhez, akik közül sokan még fizetni is képesek lennének neki.

Nem értem ezen miért vagy te fölháborodva. Itt egyedül nekem mint férfinak lenne oka a fölháborodásra, de még én is nyugodt vagyok. Nem értem nektek mire jó állandóan hisztizni.

2019. aug. 23. 04:09
 45/50 anonim ***** válasza:
67%

44 ti hisztiztek.

És olyan kettős mércétek van irányunkba, ha 1-2 személyes tali után ágyba bújunk ordas ribik vagyunk, ha valóban érdekelsz és ismerkedünk, nem azonnal ugrunk az ágyba, akkor játszmázunk, és biztos más kezelget minket. Mindegy is, leléptek... Tök mindegy, hogy mit csinálunk ingyen kvának tartotok minden nőt, és csak az időnket vesztegetjük rátok. Nektek csak a farkatok van, mint érték, eddig degraláltátok magatokat, és mégis csak ránk mutogattok.

2019. aug. 23. 07:25
 46/50 anonim ***** válasza:
69%
44-es tanulj biologiát. Az állatvilágban is a him környékezi meg a nőstényt. Megverekszik a többi himmel ha párosulni akar. Ez van, piccsoghatsz meg hisztizhetsz ezen, de a világ igy van berendezve. A FÉRFI ezen nem akad fenn, élvezi a játszmát, a flörtöt mert izgalmas. A nyomi kisfiuk a gyakorira járnak sírni, hogy senki nem ugrik rá a farkukra csak úgy, nekik tenniük kéne valamit, randira hivni valakit, az 1 óra a drága idejéből, meg egy kávé is milyen drága már és a nő mekkora k. aranyásó hogy nem fizeti a saját kávéját az első randin. Röhejes komolyan, mennyire szánalmas néhány ember. Ilyen felfogással 10 év mulva is csak a markod marad, azt érdemled.
2019. aug. 23. 08:27
 47/50 anonim ***** válasza:
70%

Az egész kérdés egy hiszti. Miért is lenne ingyen bármi a világban? Amíg eljutsz oda egy nővel hogy lefekteted, jó esetben túl vagytok pár randin ami igen..pénzbe kerül. Így működik a világ és azért dolgozunk hogy legyen pénzünk. Vagy mit akarsz, csak gyűjteni a pénzt aztán majd szórják be a koporsódba?

Fölösleges koherenciát keresni a szex és a pénz között is, mivel nyilvánvaló hogy pénzért lehet szexet venni, de szerelmet és ezáltal tartós kapcsolatot (aminek szintén része a rendszeres szex!) nem. Az, hogy egy nőnek könnyebb szexhez jutni, vagy esetleg szex által pénzhez, mindig is így volt. De egy nőnek mást jelent a szex, fontosabb az érzelmi kötődés, ők nem degradálnak egy férfit egy húsdarabbá mint a férfiak a nőket. Úgyhogy ez a kérdés csak provokációra jó, mint ahogy pár válasz is.

2019. aug. 23. 08:28
 48/50 anonim ***** válasza:
68%

43, te egy kib@$zott hülye p.csa vagy! Miattad van ilyen kép a nőkról, hogy minket csak a pénz érdekel! Igen, lehet azzal viccelni, hogy a házasság is gyakorlatilag arról szól, hogy a férfi fizet a szexért, de egy igazi nő az érzelmeit már nem pénzért árulja!!!!

A keményvonalas feminista dumádért én kérek elnézést a férfiaktól!

2019. aug. 23. 10:09
 49/50 anonim ***** válasza:
48- as, szövegértelmezés 1- es, leülhetsz. Amit rólam írtál, hát az inkább anyukád! :D Egyáltalán nem pénzről beszéltem, azaz ja de igen, bocs egy üditő vagy kávé áráról. Én kérek elnézést ha ez már a " csak a pénz érdekel" kategoria. Majd akkor én fizetek a pasinak egy kávét, felviszem a saját lakasomba, sőt az óvszert is megveszem jó? Muhahaha....
2019. aug. 23. 11:42
 50/50 anonim ***** válasza:

Látom továbbra sem értitek amit mondani akarok, de az argumetnum ad hominem az megy azért ezerrel ellenem.

A 45, 46 és 47 is ajánlom a #11 válaszomat ebből a kérdésből:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt szájbarágósan részletesen elmagyarázom, hogy miért könnyebb sokkal a nőknek szexhez jutni és, hogy ez miért egy törvényszerűség a homo sapiensnél. Mi a tudományos magyarázat emögött.

2019. aug. 24. 01:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!