Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi valóban nem juthat ingyen szexhez és
barátnőhöz?
Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy ha szexelni akar vagy barátnőt akar, akkor is fizetni kell.
Ha fizetős lány akkor értelemszerűen fizetni kell a szexért. Ha barátnőt akar akkor is fizetni kell, legalább az első randin, de általában mindig többet kell fizetni, mint amit ő cserében fizet neked tehát pénzbe kerül, Jól látom ezt?
Ki mondta hogy nekem azok kellenek? Csak felidegesítettem magamat ezen a gyökeren. Mert azt hiszi hogy egy igazi nőnek a szeretetét meg lehet venni pénzzel Így gondoltam ide írok. Undorító milyen emberek vannak. Kell a francnak egy Golddinger. Legundorítóbb fajták.
2019. aug. 21. 16:14
32/50 anonim válasza:
Tehát azt a férfit, akinek van pénze, nem lehet szeretni azért, aki? Egy férfinak választania kell, hogy pénz vagy szerelem?
2019. aug. 21. 16:17
33/50 anonim válasza:
Én most a golddingerekről beszélek. És mellesleg az is mert egy nála szegényebb anyagi helyzetben lévőket csak lenézik. Az előbb írta le,bemásoljam vagy megkeresed magadtól is? Tehát a pénzért van vele.
2019. aug. 21. 16:23
34/50 anonim válasza:
Nem nagyon sikerul leirni a gold digger szot.
Egyszerubb az aranyaso.
Crazy Frog.... Ding Ding :)
2019. aug. 21. 18:02
35/50 anonim válasza:
A pasim is és én is tök átlagosak vagyunk, de nem fizetünk egymásnak szexért. Ingyen szexelünk egymással. Még az orbitálisan csúnya férfi ismerőseim is ingyen szexelnek a barátnőikkel.
2019. aug. 21. 18:15
36/50 anonim válasza:
Mi a barátnőmmel közösen fizetjük a költségeket, és előtte is volt részem rengeteg ingyen szexben.
2019. aug. 21. 19:32
37/50 anonim válasza:
ha mérnök, közgazdász, orvos, egyetemi tanár stb, akkor igen.
2019. aug. 21. 20:59
38/50 anonim válasza:
Én hozzáhozattam volna ingyen szexhez mert volt olyan nő akivel.... Azon az áron hogy CSAK Koton nélkül és jőn a "véletlenül terhes lettem" és megtartom rész.
Mer a csaj soha nem védekezett.
Én ezt a helyedben nem tenném pl. Bár igazából egy ponton túl minden szubjektív.
30 F
2019. aug. 21. 22:29
39/50 anonim válasza:
15-ös: Neked szerencséd volt, hogy kifogtad a 100000-ből az egy kivételt. :) De az is lehet, hogy később fog kiderülni az igazság és lehet, hogy csak a havi 8 kiló jelenti benned az igazi vonzerőt számára. :))
2019. aug. 21. 23:29
40/50 anonim válasza:
Ebben az életben semmi sincs ingyen.
Ami pedig „ingyen” van, az kerül a legtöbbe.
Lehet, hogy a férfinak nem a pénzével kell fizetnie a szexért. De az idejével és a lelkével mindenképpen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!