Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő részt vett már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő részt vett már gangbang partin, arról érdemes beszámolnia ismerkedésnél vagy jobb hallgatni róla?

Figyelt kérdés

2019. aug. 20. 13:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha van egy kis esze, kussol, és magában somolyog:)
2019. aug. 20. 15:00
 22/30 anonim ***** válasza:
90%

Én is csináltam mindenfélét huszonévesen, a lényeg, hogy most mi van: férj, gyerek, boldogság.

A férjem annyit tud, hogy sokat éltem. Nem zavarja, mivel ő is, és a kukija sem kicsi.

2019. aug. 20. 15:03
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem az első pár randin, de még az elején érdemes. Úgyis kiderül előbb-utóbb, és ez sokaknak kizáró ok. Akkor pedig nem érdemes olyanra fecsérelned az idődet, aki ezt nem tudja elfogadni, akivel nem illesz össze.
2019. aug. 20. 15:20
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

Nekem van olyan ismerősöm, aki nemcsak gangbang partiban volt benne, hanem egy igazi buli állat volt. Most visszafogott nő, két gyerekkel, olyan mintha egy teljesen másik ember lenne. Jó én is arra gondoltam, amikor találkoztunk, hogy "lol ez a szerény nő mesélte nekem harsogva, hogy mekkorát élvezett és hogy hová dugták be neki".

Van ilyen férfi ismerősöm is, mielőtt jönne valaki a kettős mércével.

Szerintem ő nem nem mondta el, meg a férfi sem. Nyilván nem lenne párjuk, ha így lett volna.

2019. aug. 20. 15:24
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem ebben amúgy a védekezés része zavarna, sokan totálisan leszarják a védekezést és összeszednek mindenféle dolgot.
2019. aug. 20. 15:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem , ha tudjuk egymás életét, persze nem az első pár találkozásnál, de amikor már jobban bíztok egymásban, akkor elmondhatnád. Bárhogyan is fogadnám (ezt igazán akkor tudhatnám, ha történne ilyen. Meglepődnék, az biztos.), a bizalom része mindenképp jó a dolognak, hogy bízik bennem annyira, hogy elmesélte.
2019. aug. 20. 19:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedésnél lehet elijeszted a másik felet ezzel ,nem feltétlen kell előállni már akkor vele .viszont később ha már komolyra fordul a dolog esetleg és valahogy szóba kerül a dolog akkor igen,nem lenne szép dolog elhallgatni szerintem .ha meg soha semmilyen módon nem kerül szóba akkor minek előállni vele ? Mármint ....az régen volt,akkor még nem voltatok együtt stb ..köze nem sok van hozzá
2019. aug. 20. 19:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokat éltem... Az élet miért lett szinonímája a baszásnak?
2019. aug. 20. 20:44
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

"De nem olyan nőről van szó, akiből kinéznéd az ilyesmit."

Ezért kell kivétel nélkül minden nő esetén a legrosszabból kiindulni.

2019. aug. 20. 20:53
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az első pár randi egyikén ki kell, hogy derüljön az ilyesmi. Ha ilyen súlyos tényeket nem tudsz a leendő párodról akkor mégis kivel jössz össze? Mindegy, hogy a múltban követte el, de elkövette. Innentől kezdve a személyisége része valamilyen szinten.
2019. szept. 10. 04:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!