Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új hölgy munkatárs a csapatban, a kérdés hogy miként, és érdemes lenne randira hívnom?
Sziasztok.
IT-n belül dolgozom, és kb 2 hónapja felvettek egy új munkatársat, egy csodálatos hölgy nemében. Napi 8 órát egy szűk irodán belül mozgunk, elég jókat beszélgetünk és mindig nevet a poénjaimon. Nekem nincs barátnőm, és neki sincs palija. én 24 éves vagyok, ő 21. Instagramon is követjük egymást, elég sok a közös érdeklődés, a humor és a stílus is. Én átlagos kinézetűnek tartom magam, viszont szerintem ő egy kicsit bomba. :D Már több mint egy éve nincs barátnőm, és az előző kapcsolatom rossz végződésének köszönhetően kicsit félős vagyok. Szeretem a munkám, szeretem ezt a pozíciót. Nem hozok érzelmeket a munkába, szeretem ha csak a feladatokra reflektálunk, és szeretném ha ez így is maradhatna. Félek attól, hogy ha kezdeményeznék, és visszautasítana akkor gyötrelmessé tenné a hétköznapokat. Néha egy-két elcsípett pillanat, amikor talán éreztem, hogy van valami a közös auránkban, mintha megkívántuk volna egymást. De lehet ez csak az agyam képződménye, egyébként nincs semmi utaló , egyértelmű jel.
Az a baj, hogy már elindultam azon az úton, hogy belézúgjak.
Szerintetek érdemes lenne meghívni egy hétköznapi italozásra, vagy ilyesmi? Van az olvasók között olyan, akinek volt már hasonló élménye / tapasztalat?
Köszönöm!
Figyelj, finoman lehet arra utalgatni, hogy esetleg érdekelne téged.
Ha az ilyen apróságokra jelez, akkor azért talán több is lehet belőle.
Meg az istenáldjon meg, minden nap ottvan, miért tökölődsz?
Kolléga, főleg, akivel egy irodában vagy nagyon cinkes.
Ha összejön a dolog, akkor ott lesz melletted egész nap, gerjedni fogtok egymásra aztán jön a mosdó és kávézó szex majd a kirúgás.
Ha meg nem, akkor egész nap fogsz látni egy olyan nőt, akinek te nem kellesz. Ez nem lesz egy jó munkakörnyezet.
Csak akkor vágnék bele a helyedben, ha munkahelyváltás nem lenne akadály (IT-ben könnyű találni, tehát hűség kérdése).
#9 Adom.
Engem ez rendesen felidegesít. Hagyjátok már a nőket bèkén!! Szerencsétlen dolgozni megy, nem b*szni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!