Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új hölgy munkatárs a csapatban, a kérdés hogy miként, és érdemes lenne randira hívnom?
Sziasztok.
IT-n belül dolgozom, és kb 2 hónapja felvettek egy új munkatársat, egy csodálatos hölgy nemében. Napi 8 órát egy szűk irodán belül mozgunk, elég jókat beszélgetünk és mindig nevet a poénjaimon. Nekem nincs barátnőm, és neki sincs palija. én 24 éves vagyok, ő 21. Instagramon is követjük egymást, elég sok a közös érdeklődés, a humor és a stílus is. Én átlagos kinézetűnek tartom magam, viszont szerintem ő egy kicsit bomba. :D Már több mint egy éve nincs barátnőm, és az előző kapcsolatom rossz végződésének köszönhetően kicsit félős vagyok. Szeretem a munkám, szeretem ezt a pozíciót. Nem hozok érzelmeket a munkába, szeretem ha csak a feladatokra reflektálunk, és szeretném ha ez így is maradhatna. Félek attól, hogy ha kezdeményeznék, és visszautasítana akkor gyötrelmessé tenné a hétköznapokat. Néha egy-két elcsípett pillanat, amikor talán éreztem, hogy van valami a közös auránkban, mintha megkívántuk volna egymást. De lehet ez csak az agyam képződménye, egyébként nincs semmi utaló , egyértelmű jel.
Az a baj, hogy már elindultam azon az úton, hogy belézúgjak.
Szerintetek érdemes lenne meghívni egy hétköznapi italozásra, vagy ilyesmi? Van az olvasók között olyan, akinek volt már hasonló élménye / tapasztalat?
Köszönöm!
Köszi a sok választ, meglepődtem hogy ilyen sok segítőkész egyén van :)
Otthonról biztonsági okok miatt nem lehet dolgozni :P
Egyébként sokakkal egyet értek, hogy házinyúlra nem lövünk, minden lehetséges esetet átgondoltam már pozitív, negatív ágon, ezért is tettem fel a kérdést.
fyi
Azóta úgy döntöttem, csak a spontán, helyzethez alkalmazkodó lépésekhez tartom magam :)
update:
bassza meg azóta szaglász a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!