Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt minden gyökér srác, hogyha egyszer rápillantasz már "szemezel vele" és akkor rád tapadhatnak?
Egy étterem teraszán ültem, a barátaim elmentek italért, én ott maradtam. Nyomkodtam a telefont és egyszer csak felnézek és egy srác az arcomba hajolva, kérdezem, hogy tessék, nem szólnak semmit. A srácot meg karon fogja a barátnője és elhúzza.
Egészen fura volt, gondolom oda akartak ülni, de nem kérdeztek semmit. Utána körülnéztem, vajon hova tűnhettek. 5 perc múlva letelepszik a srác szó nélkül szembe velem, mondom "szia, mit csinálsz itt", ő hogy "nagyon bejössz, meg láttam te is engem néztél, akkor idejövök, kavarunk?" Közben ott volt a csaja és nem is őt néztem egy pillanatra, hanem hova lett a társaság, meg miért nem szóltak egy szót sem. Igaz ment a hangos zene meg hosszú sor volt...
De ezt többször tapasztalom, hogy napra lehet nézni, de rájuk nem. Nem is olyan okból, vagy pont arra néztél el.
Aki a csaja mellett ilyen, annak hidd el, hogy nem számít, hogy ránéztél vagy nem néztél, hidd csak el.
33/f
Vannak nők, akik rögtön szétrakják a lábukat. Lehet ennyi az oka.
De nagyon gáz a dolog.
És igen, ez van, hogyha véletlenül ránézel valakire, azt hiszi, hogy akarsz tőle valamit. Ezért sem szabad kedvesnek lenni velük. Ha kedves/udvarias vagy akkor is azt hiszik, hogy akarsz tőlük valamit.
Nem mindenki ilyen szerencsére, de ez a véletlenül arra nézel, már mindegyik azt hiszi, nagyon igaz...
Első! Te fogyatékos vagy? Rengeteg kérdés alá bemásolod így ugyanezt és te vagy, a százalékod mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!