Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos a nőknek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a nőknek hogy a férfi tudjon fizikai munkát végezni, legyen ügyes, tudjon barkácsolni, értsen ilyen dolgokhoz?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nagyon fontos, nagyon férfias, ha na szinte bármit meg tud bütykölni.
2019. aug. 20. 12:20
 12/16 Diazepam ***** válasza:
91%
Nem azt mondom hogy 5 perc alatt dobjon össze egy szekrénysort, de ami józan paraszti ésszel megcsinálható azt csinálja meg, pl villanykörte csere, csaptelep csere, bútor összeszerelés, polc felfúrás.
2019. aug. 20. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

Férfinél és nőnél is gáz ha az alap háztartási dolgok nem mennek, takarítás, főzés, egy villanykörte kicserélése vagy behajtani egy csavart egy kilincs mellé.

Nagyobb szerelések, burkolás, ilyesmi már nem elvárható.

Nálunk most is én raktam vissza a leszakadt konyhaszekrényajtót (nő vagyok), de a pasim fog ebédet főzni. Nem mondom hogy boldog vagyok tőle, hogy ő csak nézte a lógó ajtót hogy most eztel mi legyen, de legalább nem nekem kell porszívózni, mert azt utálom, barkácsolni meg nagyon is szeretek.

2019. aug. 20. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig azt hittem, hogy nem fontos. Egyik párom sem értett az ilyesmihez. Egy idő után viszont nagyon lehangoló volt, hogy minden ilyesmit nekem kellett csinalni, hogy az ikeas szekrény osszerakasa sem ment , csak ha egyedül csinaltam.

Most kezdek rájönni mennyire vonzó, ha egy férfi ért a ház/lakás körüli dolgokhoz, ha van kitől segítséget kérnem,aki rutinból 3x olyan gyorsan és könnyedén fúr 2 lyukat a falba, mint én tenném.

Összességében azt tudom mondani hogy szamomra nem hátrány ha nem ért hozza, mert megoldom, de ketseg kívül előny,ha igen.

2019. aug. 20. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:
7%
Kétségkívül vonzó, ha ért hozzá, de én ezt elnyomom magamba, mert nekem sem tetszene, ha valaki szexinek találná, hogy főzöcskézek vagy vécét pucolok.
2019. aug. 20. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Képet falra tenni, vagy villanykörtét cserélni én is tudnék, de valóban azért vannak a szakmák, hogy egy csaptelepet cseréljen ki az aki valóban ehhez ért, vagy a villanyt ne én kábelezzem be a házba. Erre van a szakember, az én dolgom, hogy meg tudjam fizetni a MINŐSÉGI munkát, nem pedig az, hogy laikusként mindenbe kontárkodjak. (32/F)
2019. aug. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!