Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolso fél evben 3 csak szexet adó kapcsolatom volt, pedig tarsat keresek, mert felemesztem magam hogy nics parom. Azon vagyok, az utolsotol megkerdezem, miert nem keresett a tovabbiakban. Lehet ilyet kerdezni?
Nem birom, twljesen kivagyok, mi a hiba velem. K..se vagyok, nem penzert fekudtem le. Nagy hiba van bennem hiaba helyes. Miert nem kerdezhetem meg?
Nem tudom h elem tul az eletem.
1-2 valasz eleg
Tetszettem neki nekem is de inkabb megfelelni akartam h akarja tovabb. Belehalok a maganyba amit teremtek onmagamban.
Sokan vannak egyedul de az mas. Vannak korulottem de elveszett vagyok. A gyerekeim elik a sajat eletet. Baratno nincs. A kolleganok idegenek tartok toluk. A testverem onzo karrierista rossz a viszonyunk. Már rég nem kéne itt lennem de gyáva vagyok es megalazott.
de arra, hogy megirjam e 3mondatban megis, ezt hogy gondolta?! erre konkret valasz nem jott
fol nem hivom
itt a messenger
es nem azert hogy legyen folytatas
azert, hogy mit tett
kozos akarat volt az igaz, de nem hittem h ezek utan felem se nez
hogy megvoltam aztan kalapkabat
Figy, az a baj, hogy manapság a férfiak és a nők többsége is ilyen, nem nagyon mondanak indokot vagy okot, simán csak lelépnek "és kész". Ha pedig firtatod az okot téged kiáltanak ki rossznak, gyermetegnek stb.
Kicsit szomorú ez. Vagyis inkább nagyon.
akkor ne twgyem szova
es az elet megy tovabb?
de nekem nem
egyik frontin a masik utan
Én veled értek egyet, de sajnos igen, ez a "világ hangja", ha ezen rugózol, a többség kigúnyol vagy bánt verbálisan. Pedig neked (és nekem) van igazad, de sajnos manapság a többség ezt leszarja, yolo, carpe diem stb.
Mindegyikotoknek koszonom, hpgy irtatok
Nem kerdezem meg. A tényen semmit nem valtoztat viszont nekem még gázabb.
a konmycseppet morzsolgato.....minek olvastal el, es foleg, minek irtal
Ez az egesz rohadtul nem a szexrol szolt...nem vagyok állat, habar, ok vegkepp nem szexelnek, mert fajfenntartas. kiveve valamelyik majomfelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!