Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolso fél evben 3 csak szexet adó kapcsolatom volt, pedig tarsat keresek, mert felemesztem magam hogy nics parom. Azon vagyok, az utolsotol megkerdezem, miert nem keresett a tovabbiakban. Lehet ilyet kerdezni?
Nem birom, twljesen kivagyok, mi a hiba velem. K..se vagyok, nem penzert fekudtem le. Nagy hiba van bennem hiaba helyes. Miert nem kerdezhetem meg?
Nem tudom h elem tul az eletem.
1-2 valasz eleg
Tetszettem neki nekem is de inkabb megfelelni akartam h akarja tovabb. Belehalok a maganyba amit teremtek onmagamban.
Sokan vannak egyedul de az mas. Vannak korulottem de elveszett vagyok. A gyerekeim elik a sajat eletet. Baratno nincs. A kolleganok idegenek tartok toluk. A testverem onzo karrierista rossz a viszonyunk. Már rég nem kéne itt lennem de gyáva vagyok es megalazott.
12eve elek maganyban mindent elvesztettem illetve dehogy. ÉLNEK a gyerekeim.
Te nem erted mit irtam. Nem az a konkret ff, hanem az egesz.
lefekszek es utana nem kellek
Kérdező, hány éves vagy?Gondolom már nem fiatal mert azt írtad,hogy a gyerekeid élik a saját életüket.
Azon meglepődtem,hogy írod, megkérdezed az utolsót miért nem keresett a továbbiakban?Felnőtt emberek vagytok, alap lett volna,hogy elmondja mi az oka ennek. Pl. úgy gondolja,hogy nem egyformák a céljaitok, az életformátok, nem akar költözni, azt sem akarja,hogy Te menj hozzá stb. Felnőttek kapcsolatában ezek mind problémát/kompromisszumot jelentenek, tehát nincs abban semmi,hogy erről beszélni kell.
Arra is gondolok,hogy alkalmatlan vagy szexkapcsolatra, csupán azért mentél bele mert azt hitted,hogy így majd meg tudod tartani a férfit, és ez a helyzet magában megvisel Téged, akár megalázónak is érezheted, ami az egyébként is labilis lelkivilágodat még jobban aláássa.
Próbálj nyitni a környezetedben, ne legyél ilyen magányos! Miért nem bízol meg a kollégákban?Egy sincs olyan akivel hosszabb ideje együtt dolgozol és megbízol benne?
12eve elek maganyban mindent elvesztettem illetve dehogy. ÉLNEK a gyerekeim.
Te nem erted mit irtam. Nem az a konkret ff, hanem az egesz.
lefekszek es utana nem kellek
akkor szerinted megkerdezzem?
ugy kellett volna ahogy irtad.
de nem igy volt.
Soksok éves. Es csinosnak mondott. Megalaztam magam ujra es ujra. Nem birom el a terhet amit magamra tettem.
Ugy kellett volna. Intelligensen felnotthoz melton
Kollegak. Az munka. Ilyet nem lehet elmondani
Nem vagy egyedül , én férfi vagyok és ugyanígy vagyok ezzel a dologgal.
Hiába minden , próbálok mással foglalkozni, vannak hobbijaim , de folyton eszembejut hogy mindez mit sem számít ha nincs mellettem senki.Nehéz az biztos.
A megoldást sajnos én sem tudom, találni kell valakit aki elfogad úgy ahogy vagyunk és akkor boldogok lehetünk.
Privatban is irt egy kedves fiatal srac. Kulon koszonom!
Nehez
Nagyon.
Gazemberek mind, akiknek ennyit er a testi kapcsolat
Az ember pedig menjen a fenebe, az nem kell. Buta ilba vagyok.
3-as válaszoló vagyok, és én sem vagyok fiatal. Majdnem 40 éves voltam amikor párt találtam. És nem is kerestem, Ő talált rám, vélhetőleg szerencsés voltam. Tböb lehetőségem lett volna, sőt, azóta is. DE: arra mindig ügyeltem,hogy legyenek emberi kapcsolataim, ezeket ápoltam, találkoztunk, beszélgettünk. Vannak barátnőim, persze már Ők sem huszonévesek, családosak, de felvesszük a telefont, vagy összejövünk egy kávé mellett beszélgetni.
Nem ítélem el a szexkapcsolatot, de sosem kezdtem volna azzal,hogy így találjak párt.Aki korban Hozzád illő és párt keres, annak nem hiszem,hogy elsődleges és kizáró tényező a jó szex.
A legfontosabb,hogy szedd össze magad lelkileg, nyiss a világ felé, próbálj kapcsolatokat teremteni, amik nem kell, hogy törvényszerűen komoly barátságok, szerelmi viszonyok legyenek, csak kellemes emberi kapcsolatok ,amiben jól érzed magad.
Járj fodrászhoz/kozmetikushoz/csináltass egy szép színá körmöt, tedd helyére az önbizalmad és akkor hidd el, Rád talál a szerelem is. Aminek keresését én egy kis időre most felfüggeszteném, spontánná tenném/a sorsra bíznám legalábbis.
ertem
azon vagyok hogy ne legyek a (vilag) kornyezetem terhere
eltem már eleget
a gyerekeimnek legyen jo, sokkal jobb, mint nekem
de nem konnyu ám azt megtenni. ep elmevel nem konnyu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!