Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthon élő férfiak, ti mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon élő férfiak, ti mennyi idő után vágnátok bele egy közös albérletbe a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos kor alatt rendben van, ha a szüleivel lakik az ember, de utána párkapcsolati szempontból nagyon kényelmetlen. Ha lenne barátnőtök, akkor mennyi idő után költöznétek vele össze egy közös albérletbe?
2019. aug. 18. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi 7 és fél hónap után költöztünk össze abba a házba, ahol felnőttem. Édesanyám a földszinten van, nekünk a párommal pedig itt az emelet külön bejárattal, egy komplett lakás mondhatni.

Nem költünk albérletre. Azt a pénzt (durván 120-140 ezer forint) tesszük félre, hogy egyszer saját házunk lehessen és itthon csak a rezsit fizetjük. Semmi gond nincs vele.

Persze megértem, ha valaki albérletbe kényszerül inkább, főleg, ha anyuka nem egy szinttel lejjebb, hanem egy szobával arrébb van...

Egyébként azt, hogy mikor kötözöl össze a barátnőddel, neked kell érezned. Alakuljon ki a bizalom, legyetek egy húron és mehet a menet. ;)

2019. aug. 18. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Fél év randizás után költözünk össze.

Egy ismerősömnek (na jó...a legjobb haverom a világon kiskorom óta) van egy lakása (konkrétan egy lakóparki épület komplett tetőszintje) aki potom pénzért hagyta, hogy beköltözzünk. Azt is hagyta, hogy alakítgassak a lakáson.

Így rengeteg dolgot automatizáltam, rengeteg mikrofont, kis hangszórót szereltem fel, szinte minden tárgyunk "okos". Illetve mivel ez az ismerősöm egy nagyon jó programozó, főként AI területen, így Cortana továbbfejlesztésével egy nagyon jó kis lakás lett (Win10 alapú). A mi fejlesztésünkben Cortana jegyzi az előzetes mondatokat, így nem csak kérdezz/kérés felelek/teljesítés van, hanem komplett beszélgetés.

Mindezért havonta össz-vissz 50ezer forintot kér.

Ebben a lakásban élünk már 2015 novembere óta.

21/F

2019. aug. 19. 01:44
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

Ha jól értem itt nem az ingatlan minősége, megnevezése a kérdés, hanem az, hogy egybe költözök-e.

Én gondolom, hogy túl egyszerű lenne a kérdésre ilyen szempontból válaszolni a Trollkodás helyette?

2019. aug. 19. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!