Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi applikációs ismerkedés! Volt már valaki hasonló szituban?
Megismertem egy srácot egy élő streames applikácion keresztül, aztán snapchaten folytattuk az "ismerkedést", privát beszélgettünk kb 20 napon keresztül videóhivással, ( azert is mivel meglehetősen messze élünk egymástól plusz először nem hitte el, hogy én vagyok a profil képemen a másik appen és kérte mutassam meg magam, ahogy ő is, énis így tettem, és természetesen rögtön odavolt, hogy milyen " gyönyörű" vagyok stb ezeket hajtogatta) Azt megemlíteném , hogy ezt az ismerkedést is ő kezdeményezte, én csak szimpla beszélgetéses időtöltésként fogtam fel az egészet, mert nagyon szimpi volt. Elég sokmindenről szó esett a beszélgetéseink alatt, érdeklődött irántam, nagyon meg akart ismerni, és sokszor utalt rá, hogy tetszem neki, említgette akár élőben is találkozhatnánk. Azt kell mondanom, ez részemről is igy volt, ugy látszott eléggé kölcsönös az "érzés". Nos aztán kb 5. napja, hogy már nem ír, nem küld üzit egyáltalán, pedig azelőtt reggel este napközben írogatott meg snapeztünk. Legutoljára én írtam neki, érdeklődtem hogyvan.... amire egy igen kurta hangüzivel felelt. Ami érdekes, hogy azóta is rendszeresen megnézi a snapstoryjaimat , de semmi reakció vagy kommunikáció, mint azelőtt. ( volt hogy régebben privát reagált a snapstoryjaimra , de most az sem, csak megnézi őket) Nem értem, hogy mi történhetett, igazából én már nem akarom zaklatni, nem akarok ráírni, hogy mizu hogyvan, nehogy nyomulásnak vegye. Viszont tényleg nemigazán értem a viselkedését.
Nem gondolom, hogy megsértettem...sőt...
Ti hogy vélekedtek erről?!
Mit tennétek a helyemben, ha valakivel 20 napon keresztül naponta többször üziket váltotok és hosszú órákat beszéltek át hajnalba nyúlóan és egyszercsak semmi kommuniáció többé?!
Csak értelmes és őszinte válaszokat, tanácsokat várok!
Köszi előre is
Egyrészt nem hiányzik a kellemetlen beszélgetés senkinek, hogy bocs cica, nem éred meg a macerát, ami a távolsággal jár.
Másrészt a képeidre veri. Nem atomfizika ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!