Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Párotokul csak szép not fogadnátok?
Olyan not, akit rajtad kívül más is kifejezetten szépnek tart?
A jelleme szimpatikus lehet neked, de nem zavarna, hogy az ismeroseitek rossz megjegyzéseket tennének a külsejére ha nem olyan szép a lány.
Remélem értitek és kérlek ne gyertek azzal, hogy mindenkinek más a szép. Aki tényleg szép az ugyanis sokaknak tetszik
Korotokat is írjátok oda.
Még is miért érdekeljen az, hogy hány ember szerint szép??
Hány ember szerint jó a belső értéke?
Nekem legyen szép és jó. Azzal tudok boldogan harmonikusan együtt lenni. Sok helyen, a nagy átlag, hogy legyen magas és vékony a nő. Miért kéne nekem ilyennel lenni?? Azért hogy mutogassam? Mert én az alacsonyabb, kicsit telt nőkért vagyok oda. Nem érdekel, ha körülöttem 10-20-30 ember szerint találhattam volna jobbat, mikor nekem ő a tökéletes.
1, Nem feltétlen csak a szép nők a zsánereim, hanem nekem a személyisége fontosabb, azaz, hogy ne legyen hárpia, gonosz lélek;
2-3, Egyrészt: mivel kicsi az ismeretségi köröm, így nem feltétlen tudná a meglévő kevés ismerős lecsekkolni, hogy milyen is az illető. Másrészt: nekem-, illetve egymásnak legyünk jók - szerintem;
"Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy." /Charlie/
Nem feltétlenül.
Nekem tetszenek az érdekes arcú nők.
Olyan nőt keresek aki NEKEM bejön külsőleg-belsőleg!
Az hogy másnak nem tettszik kit érdekel?
Egyébként pedig ha gondolod küldj egy képet.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!