Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Párotokul csak szép not fogadnátok?
Olyan not, akit rajtad kívül más is kifejezetten szépnek tart?
A jelleme szimpatikus lehet neked, de nem zavarna, hogy az ismeroseitek rossz megjegyzéseket tennének a külsejére ha nem olyan szép a lány.
Remélem értitek és kérlek ne gyertek azzal, hogy mindenkinek más a szép. Aki tényleg szép az ugyanis sokaknak tetszik
Korotokat is írjátok oda.
Igen!
Csak olyan nővel jövök össze, akit én szépnek tartok!
De itt az én a fontos. Több olyan barátnőm is volt, akire a férfi ismerősök azt mondták, hogy csúnya. Szerintem gyönyörű volt, de kétségkívül volt olyan része a külső tulajdonságaiknak, ami miatt más férfinek nem tetszettek.
Haverom most vett el egy lányt, akit meg én tartok csúnyának, de ő csak felsőfokú jelzőket tud agatni a nő kinézetére. És sok éve vannak együtt, a srác jóképű, tehát nem az az ok, hogy nincs más lehetősége.
Szóval, közhely ide-oda, a szépség relatív
Kėrdező, kėrdėskiírás helyett inkább kinyithatnád a csipás szemed és kimehetnèl az utcára csak úgy nèzelődni.
Szerinted csak a nagyon szèp csajoknak van párjuk?
Te mèg soha nem láttál nagyon kövèr nőt vagy átlagosat kapcsolatban?
Nem érdekel, hogy mások mit mondanak választottamról. Az ilyen negatív vélemények csak azt minősítik, akinek a száját elhagyják.
Azzal jövök össze, aki nekem tetszik, aki vonzó számomra, és akivel sok a közös bennün, megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!