Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valóban nem számít a férfi keresete csak az a fontos nekik hogy el tudja tartani magát, tehát ha 100 ezer a jövedelme és abból meg tud élni akkor már a legtöbb nő elfogadja ezt a férfit?
Nekem is az a meglátásom, hogy rendben, ebből a pénzből egy igen szerény életmódot fenn tudsz tartani, de tényleg semmi pluszra nem futja...
Tegyük fel, hogy ismerkedsz valakivel, és felveti, hogy menjetek el kirándulni, vagy ugorjatok le Balcsira pár napra. Direkt nem luxus kiadásokat írok, de mondjuk néhány tízezer forint! Neked nincs annyi havi pluszod, hogy ezt be tudd vállalni, jól sejtem? (Úgy, hogy csak a saját részed kellene fizetned!) Nem tudnál kifizetni egy mozijegyet, egy éttermet, stb. stb. (Ismét csak a saját részedről van szó!)
És egy kapcsolatban, főleg az ELEJÉN ezek lesznek inkább a dominánsak, nem az, hogy meg tudsz-e élni a fizudból. Később már pont kevésbé lenne gond, mert ha mondjuk összeköltöztök, felezitek a rezsit meg a kaját, akkor már annyival is előrébb vagy, de odáig el is kéne jutni, és ennyi pénzből nem fogsz, mert nem futja randizásra, programokra.
Olyan szomorú, hogy vannak akiknek ennyiből kell megèlnie. :(
A kérdésre váladzolva, én biztosan nem, de én teljesem más èletet élek mint te, sokat utazok, éttermezek, vásárolgatok. Még mielőtt jöttök a "biztos a pasid pénzéből" dumàval, igen, ő is vesz és fizet nekem dolgokat, (ahogyan én is neki) de saját vállalkozásom van.
Javaslom tanulj ki egy uj szakmát, tanulj nyelvet és próbálj szerencsét külföldön.
Aki azt mondja nem fontos a pénz az nem állt még könnyeit potyogtatva a pénztárnàl azt mérlegelve, hogy most húst vegyen vagy gyümölcsöt.
A Rózsadomb nem minősül jó viszonyítási pontnak, ahol egy random ásványvíz 2000 Forint, "mert a Fletó és a Viktor megadják az árát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!