Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?

Figyelt kérdés
Ha valaki őszinte magához be kell látnia, hogy a kövér, stílus nélküli, unalmas életet éli férfiak nem épp a férfi ideál részeit képezik a nők gondolataiban. Ennek ellenére biztos van olyan nő, akinek ez megfelelő és örülni tud neki, de nyilván kevesebb. A kevesebbet pedig több ideig kell nyilván keresni.
2019. aug. 15. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Meglepően értelmesen reagálsz. Főleg az oldalhoz képest. Nem ülsz fel a provokációnak, higgadtan válaszolsz, ami nagyon jó. Én sajnos mégsem azt tapasztaltam, hogy a nők elnézőbbek lennének akármilyen szépséghibával szemben az ismerkedés legelején. Bár nyilván nem mindegy, hol próbálkozik az ember.
2019. aug. 16. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem személyeskedtél, nem sértegettél, én miért tenném? :)

Nyilván te férfi szemszögből látod a dolgokat, én meg női szemszögből. Bizonyos dolgokban soha nem fog egyetérteni a két nem.

2019. aug. 16. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Én pl. nem vagyok megsértődve, hanem egyszerűen azt csinálom, amit ők is tesznek. Magasról xarok rájuk, keresztül nézek rajtuk és már azt is kezdem elfelejteni, hogy egyáltalán léteznek. :))
2019. aug. 19. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a nöknek eleve okot adott arra hogy ne kedveljèk, es tipikusan ahelyett hogy magukba neznenek a nöt itelik el inkabb sèrtetten.

Es ugye a kövi nöt màr alapbol le is nezi, sertetten àll hozza, igy még több okot ad arra hogy ne kedveljèk igy megjobban ö lesz a sertett martir.

Az ezek utan jövö kövi nö meg mar csak azt làtja hogy ez is egy p.raszt.

Igy megint megsertödik.

2019. aug. 20. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ők az incelek.

Amúgy nem teljesen alaptalan azért az incel jelenség. Ennek sok sajnálatos társadalmi magyarázata van. A társadalom minden szereplője és a nyugati kuktúránk is hibás az incel jelenség kialakulásáért... természetesen szélsőséges és frusztrált a gondolkozásuk, de van azért néhány jogos érv amit emlegetnek, hogy ide vezettek a dolgok. (Pl szélsőfeminista erős, elnyomó nők)

Megoldás nincs igazából, a probléma csak súlyosbodni fog.

2019. aug. 20. 03:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Ami engem illet egy incel vagyok. De nem vagyok egy könnyen sértődős típus.
2019. aug. 20. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!