Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?
Nem személyeskedtél, nem sértegettél, én miért tenném? :)
Nyilván te férfi szemszögből látod a dolgokat, én meg női szemszögből. Bizonyos dolgokban soha nem fog egyetérteni a két nem.
Szerintem a nöknek eleve okot adott arra hogy ne kedveljèk, es tipikusan ahelyett hogy magukba neznenek a nöt itelik el inkabb sèrtetten.
Es ugye a kövi nöt màr alapbol le is nezi, sertetten àll hozza, igy még több okot ad arra hogy ne kedveljèk igy megjobban ö lesz a sertett martir.
Az ezek utan jövö kövi nö meg mar csak azt làtja hogy ez is egy p.raszt.
Igy megint megsertödik.
Ők az incelek.
Amúgy nem teljesen alaptalan azért az incel jelenség. Ennek sok sajnálatos társadalmi magyarázata van. A társadalom minden szereplője és a nyugati kuktúránk is hibás az incel jelenség kialakulásáért... természetesen szélsőséges és frusztrált a gondolkozásuk, de van azért néhány jogos érv amit emlegetnek, hogy ide vezettek a dolgok. (Pl szélsőfeminista erős, elnyomó nők)
Megoldás nincs igazából, a probléma csak súlyosbodni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!